شناسه : ۸۲۸۶۷۳ - دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۲۰
طرز تهیه پودینگ موز
دسر کلاسیک خوشمزه و مناسب برای هر فصل و موقعیتی که اغلب مواد اولیه آن موجود می باشد، طرز تهیه آن راحت و باب میل همگی هم هست.
وب سایت سرآشپز پاپیون: دسر کلاسیک خوشمزه و مناسب برای هر فصل و موقعیتی که اغلب مواد اولیه آن موجود می باشد، طرز تهیه آن راحت و باب میل همگی هم هست.
مواد لازم:
- شیر 2 پیمانه
- شکر 2/3 پیمانه
- آرد ذرت 2.5 قاشق سوپ خوری
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- تخم مرغ (زرده) 2 عدد
- کره 1 قاشق سوپ خوری
- وانیل 1 قاشق چای خوری
- نارگیل رنده شده 1/2 پیمانه
- موز خردشده 2 عدد
- ویفر خردشده 15 عدد
طرز تهیه:
- قابلمهای آماده کنید و شیر، شکر، آرد ذرت و نمک را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
- مخلوط را خوب هم بزنید تا نرم شده و آب اضافی آن گرفته شود. آن را مدام هم بزنید تا مایه غلیظ شود.
- حرارت را کم کنید و در ظرف دیگری مخلوط شیری داغ را با دقت به زردههای تخممرغ اضافه کنید به صورتی که زرده ها باز نشوند.
- مخلوط زرده و شیر را به قابلمه برگردانید و با بقیه مواد هم بزنید. این مخلوط را همزمان با حرارت دادن، دو تا سه دقیقه هم بزنید. در مراحل پایانی پخت، کره و وانیل را هم اضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا مایهای نرم حاصل شود.
- پودینگ را در کاسه بزرگی بریزید. این کاسه را درکاسهای بزرگتر حاوی یخ قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا پودینگ به دمای اتاق برسد و حرارتش را به آرامی از دست بدهد. این زمان سی دقیقه طول خواهد کشید.
- بعد از این مدت روی ظرف را بپوشانید و مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
- موقع سرو ویفرهای خرد شده را کف ظرفهای مورد نظر بریزید. پودینگ خنک شده را با تکههای موز مخلوط کنید و با آن روی ویفرها را بپوشانید. موقع سرو دسر را با یک تکه موز تزیین و سرو کنید