ماهان شبکه ایرانیان

غذای سریع؛ طرز تهیه بمب پنیر و سیر (پیش‌غذا)

سلام. به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. برای علاقمندان به آشپزی سریع و ساده امروز یک پیش‌غذای خوشمزه تدارک دیده‌ایم که به تنهایی هم می‌تواند گزینۀ مناسبی برای یک وعدۀ غذایی یا میان‌وعده باشد. با ما همراه باشید و بمب پنیر و سیر را تدارک ببینید.

غذای سریع؛  طرز تهیه بمب پنیر و سیر (پیش‌غذا)

سلام. به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. برای علاقمندان به آشپزی سریع و ساده امروز یک پیش‌غذای خوشمزه تدارک دیده‌ایم که به تنهایی هم می‌تواند گزینۀ مناسبی برای یک وعدۀ غذایی یا میان‌وعده باشد. با ما همراه باشید و بمب پنیر و سیر را تدارک ببینید.

یکی از راه‌های ایجاد تنوع غذایی تدارک‌دیدن پیش‌غذاهای متنوع است. اگر دوست دارید عزیزانتان با دیدن سفره شما به وجد بیایند، در کنار غذای اصلی‌تان یک پیش‌غذای ساده و لذیذ هم تدارک ببینید.

مواد لازم برای طبخ بمب پنیر و سیر

  • آرد سفید معمولی: دو پیمانه (250 گرم)
  • شکر: یک قاشق غذاخوری (15 گرم)
  • نمک: یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • پودر سیر: یک و نیم قاشق چایخوری
  • بیکینگ‌پودر: دو و نیم قاشق چایخوری
  • کره ذوب‌نشده و خنک: پنج قاشق غذاخوری (70 گرم)
  • باترمیلک: سه‌چهارم پیمانه (طرز تهیه باترمیلک را در مقاله حرفه‌ای‌ترین دستور پخت کیک شکلاتی با تزیین گل رز توضیح داده‌ایم.)
  • پنیر موزارلا: 140 گرم

مواد لازم برای روکش بمب پنیر و سیر

  • کره: دو قاشق غذاخوری (30 گرم)
  • نمک: یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • جعفری تازه خرد‌شده: یک قاشق چایخوری
  • سیر له‌شده: یک حبه

طرز تهیه بمب پنیر و سیر

ابتدا آرد را در کاسه‌ای بزرگ بریزید. نمک، شکر، پودر سیر و بیکینگ‌پودر را اضافه و کاملاً مخلوط کنید.

کره را به تکه‌های کوچک تقسیم و به مخلوط آرد اضافه کنید. به‌آرامی با پشت چنگال کره را در آرد له کنید. تا حدی به این کار ادامه دهید که تکه‌های مخلوط آرد و کره بزرگ‌تر از نخود نباشند.

در این مرحله باترمیلک خنک را به مواد اضافه و مخلوط کنید. مواد را به‌آرامی هم بزنید و ورز دهید تا خمیرتان یکدست شود. خمیر را گرد کنید و به‌مدت 10 دقیقه در یخچال بگذارید.

در این مدت پنیر موزارلا را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. برای این مقدار مواد تقریباً پنیر را باید 18 قسمت کنید.

بعد از 10 دقیقه خمیر را بیرون بیاورید. روی تخته آشپزی کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید، روی خمیر و وردنه هم کمی آرد بپاشید تا خمیر به‌راحتی پهن شود.

با ورردنه خمیر را به‌صورت مستطیلی 30 در 40 سانتی‌متری صاف کنید. لبه‌های خمیر را مرتب و صاف کنید.

حالا با چاقو یا کاتر (تیزبُر) مخصوص آشپزی خمیر را به 18 بخش تقسیم کنید.

در هر مستطیل کوچک خمیر یک تکه پنیر موزارلا قرار دهید و آن را در خمیر بپیچید و در دستتان کمی بچرخانید تا گرد شود و گوشه‌های خمیر کاملاً بسته شود.

روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و بمب‌های پنیر و سیر را رویش بچینید و 150 تا 18 دقیقه در فری با دمای 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا کمی طلایی قهوه‌ای شوند.

در این مدت سراغ آماده‌کردن مایع روکش بروید.

کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید. کم کم جعفری خرد‌شده در آن بریزید. کمی نمک اضافه و مخلوط کنید.

حالا یک حبه سیر را له و به این مواد اضافه کنید. سیر را یک دقیقه تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.

بمب‌های پنیر و سیر را از فر بیرون بیاروید و مخلوط کره و سیر را با فرچه روی آنها بمالید.

بمب پنیر و سیر

این پیش‌غذای لذیذ را داغ سرو کنید.

نوش جان!🌻

دیدن ویدئوی آموزش این بمب خوشمزه را از دست ندهید.🏡🍽🎞

 

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان