چیکن استروگانف

مواد لازم برای ۴ الی ۵ نفر :ا ـ سینه مرغ ۵۰۰ گرم۲ـ قارچ ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم۳ ـ پیاز ۱ عدد ا ـ سینه مرغ ۵۰۰ گرم۲ـ قارچ ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم۳ ـ پیاز ۱ عدد۴ ـ سس سفید نصف الی سه چهارم لیوان ( شیر نصف لیوان و آرد یک قاشق )۵ ـ سیب زمینی ۲ عدد۶ ـ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و زنجبیل به مقدار کافی۷ ـ روغن ۱ قاشق غذاخوری۸ ـ فلفل دلمه ای در رنگهای مختلف خلال ش ...

مواد لازم برای 4 الی 5 نفر :

ا ـ سینه مرغ 500 گرم

2ـ قارچ 150 الی 200 گرم

3 ـ پیاز 1 عدد

چیکن استروگانف

ا ـ سینه مرغ 500 گرم

2ـ قارچ 150 الی 200 گرم

3 ـ پیاز 1 عدد

4 ـ سس سفید نصف الی سه چهارم لیوان ( شیر نصف لیوان و آرد یک قاشق )

5 ـ سیب زمینی 2 عدد

6 ـ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و زنجبیل به مقدار کافی

7 ـ روغن 1 قاشق غذاخوری

8 ـ فلفل دلمه ای در رنگهای مختلف خلال شده (نصف الی یک پیمانه )

طرز تهیه :

چیکن استروگانف جزئ غذاهای پر طرفدار بوده و ظرف مدت کوتاهی تهیه میشود . من سعی می کنم همیشه این غذا را بدون کره و خامه وبا روغن درست کنم و به همین خاطر اگر سیب زمینی سرخ شده را در نظر نگیرید میزان کالری پایینی داشته و حتی بیمارانی که دارای فشار خون بالا و دیابت هستند و یا رژیم کم کالری دارند میتوانند با خیال راحت این غذا را مصرف کنند .

1 ـ سینه مرغ را با کارد برش هایی به طول یک انگشت و ضخامت یک سانتی متر برش داده ، قارچها را خوب شسته و به چهار قسمت تقسیم کنید .

2 ـ پیاز خرد شده را بدون روغن در ماهیتابه تفت داده بعد سینه مرغ و ادویه جات و نمک را اضافه کرده و تفت می دهیم (البته در اینجا با کره یا روغن بایستی تفت داده شود که میتوانید بدون روغن هم این کار را انجام داد )

پس از مدت کوتاهی گوشت مرغ، آب می اندازد . درب ظرف را ببندید تا با همان آب پخته شود ظرف 20 دقیقه الی نیم ساعت پخته میشود .آب گوشت که تبخیر و مرغ پخته شد شعله را خاموش کنید .

3 ـ قارچ را در ماهیتابه ای که داغ است باز بدون روغن تفت دهید و پوست یک یا نصف لیموترش را در آن رنده کرده وآب لیمو را گرفته روی قارچ بریزید و پوست لیموترش را در ماهیتابه انداخته تا عطر خوبی به غذا بدهد و آخر سر از داخل غذا در آورد و دور بیندازید . (کسانی که این مراحل را بدون روغن نمی پسندند میتوانند با روغن تفت دهند ) وقتی قارچ آماده شد یک قاشق غذا خوری آرد و یک قاشق روغن زیتون اضافه کرده و مدت کوتاهی هم بزنید و بعد کم کم شیر را اضافه کرده و صبر کنید تا به غلظت مناسب برسد . (در این مرحله باز هم به جای آرد و شیر میتوان از سس سفیدی که از کره و آرد و شیر تهیه شده استفاده کنید )

این غذا بدون فلفل دلمه ای ( به علت حساسیت بنده ) درست شده ولی با فلفل دلمه ای خیلی زیبا تر میشود و در صورت استفاده ،فلفل دلمه ای را هم به گوشت اضافه کنید تاپخته شود

4 ـ گوشت و قارچ را مخلوط کرده

5 ـ سیب زمینی خلال و سرخ شده را در کنار مخلوط گوشت و قارچ در دیس بکشید .

بسیاری از دوستان بارها از من طرز تهیه غذاهای رژیمی و کم کالری و مخصوص برای بیماران دیابتی و ... خواسته اند. در این غذا با حذف خامه و کره و حتی سرخ کردن میتوانید غذای لذیذ و خوشمزه ای درست کنید که تفاوتی از نظر مزه نداشته ولی در عوض سالمتر بوده . من بارها در مورد غذاهای آب پز در این سایت تاکید کرده ام و تمام غذاهایی را که می بینید با حذف کردن مرحله سرخ و جایگزین کردن روش آب پز غذایی تهیه کنید که حتی بیماران و افرادی که تحت رژیم هستند نیز از خوردنش لدت ببرند . یعنی همان کاری که من بیشتر مواقع انجام میدهم . استفاده از روغن زیتون در حد متعادل برای سلامتی بسیار مفید بوده و جزئ روغنهایی است که نباید در معرض حرارت بالا قرار گیرد چون نقطه دود این روغن پائین میباشد .

منبع :آشپزی رنگین

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان