وب سایت سر آشپز پاپیون: یک دسر شکلاتی دیگر اینبار با طعم ترکیبی نعنا که بو و عطر خیلی خوبی به دسر شما می دهید و طعم آن را خوشمزه تر میکند ، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- بیسکویت پودرشده 100 گرم
- شکلات تخته ای تلخ 220 گرم
- پودر کاکائو 2 قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ (سفیده) 1 عدد
- خامه صبحانه 150 گرم
- اسانس نعنا 2 قطره
- بادام هندی بو داده 5 قاشق سوپ خوری
- اسپری طلایی به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- برای تهیه دسر شکلات و نعناع ابتدا سفیده تخممرغ را با همزن بزنید تا کاملا پوک و سبک شود. حالا شکلات تختهای، خامه و پودر کاکائو را روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا ذوب شود. سپس اسانس نعنا را به شکلات اضافه کنید.
2- بیسکویت را پودر شده را با سفیده تخم مرغ فرم گرفته مخلوط کنید. سپس آن را همراه بادامزمینی پودر شده به مخلوط شکلات اضافه کرده، مخلوط کنید. در نهایت مواد آماده شده را داخل قالبهای شکلاتی بریزید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
3- سپس آن را از قالب خارج کنید و برای تزیین دسر شکلات و نعناع به آن اسپری طلایی بزنید یا با قلممو و رنگ پودری طلایی برس بزنید و تزیین کنید.