ماهان شبکه ایرانیان

میتوانید کالباس را در خانه درست کنید!طرز تهیه کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگیمواد لازم: شیر خشک ( قنادی) :۱ پیمانهآرد سفید: نصف پیمانهیخ حدودا :۲ پیمانهسینه مرغ خام بزرگ: ۱ عددنمک فلفل پودر خردل زنجفیل: کمیقارچ برش داده شده و پسته: به میزان دلخواهسیر :به میزان دلخواه طرزتهیه:سینه مرغ را با میکسر خوب له میکنیم

طرز تهیه کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگی

مواد لازم:


شیر خشک ( قنادی) :1 پیمانه


آرد سفید: نصف پیمانه


یخ حدودا :2 پیمانه


سینه مرغ خام بزرگ: 1 عدد


نمک فلفل پودر خردل زنجفیل: کمی


قارچ برش داده شده و پسته: به میزان دلخواه


سیر :به میزان دلخواه

طرز تهیه کالباس خانگی


طرزتهیه:
سینه مرغ را با میکسر خوب له میکنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میکنیم خوب با دست ورز میدیم تا یکنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم . نیازی نیست که یخ دوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه کرده مخلوط میکنیم. .

خمیر آماده شده را درون کیسه پارچه ای که دوختیم میریزیم. کیسه مورد نظر باریک و بلند است و قطر و طول کالباس را تعیین میکند. بهتره که قطر کیسه حدود 5 سانت باشه. دو انتهای کیسه را محکم میکنیم به طوری که خمیر کاملا درون کیسه متراکم و فشرده باشد.

. کیسه حاوی خمیر کالباس رو یه مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میکنیم خنک شود سپس کیسه را به مدات 1 شب در فریزر قرار میدیم و بعد 1 شب هم در یخچال قرار میدیم . کالباس آماده برای برش زدن است

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان