ماهان شبکه ایرانیان

طرزتهیه راتاتوی

کدو را بدون پوست‌ کندن دقیقا مانند بادمجان خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را هم به صورت تکه‌هایی به اندازه بادمجان و کدو خرد کنید

کدو را بدون پوست‌ کندن دقیقا مانند بادمجان خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را هم به صورت تکه‌هایی به اندازه بادمجان و کدو خرد کنید.

موادلازم:
بادمجان درشت: 2 عدد
کدو سبز درشت: 2 عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد
روغن مایع: به میزان لازم
فلفل کبابی سبز: 4 عدد
ماست چکیده: 200 میلی‌لیتر، یک پیمانه
سیر: 3-2 حبه، ساطوری
انار ملس: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرزتهیه راتاتوی

طرزتهیه راتاتوی


طرزتهیه:
به وسیله یک پوست‌کن، بادمجان را به صورت راه‌راه پوست بکنید، سپس آن را از طول نصف کرده و با چاقو به صورت تکه‌های به ضخامت 2 سانتی‌متر خرد کنید. تکه‌های بادمجان را در یک کاسه بزرگ آب و نمک بیندازید تا هم تلخی‌آب آن گرفته شود و هم رنگ آن عوض نشود.

کدو را بدون پوست‌ کندن دقیقا مانند بادمجان خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را هم به صورت تکه‌هایی به اندازه بادمجان و کدو خرد کنید.

در یک قابلمه به اندازه‌ای روغن مایع داغ کنید که سبزیجات در آن شناور شود. بادمجان‌ها را آبکش و خشک کرده، سپس سبزیجات را در چند نوبت در روغن سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند. پس از خارج کردن از قابلمه، روغن آن را با حوله کاغذی بگیرید.

در یک کاسه، ماست را با سیر مخلوط کرده و نمک و فلفل سیاه بپاشید. سبزیجات سرخ‌شده را در بشقاب کپه کرده و ماست را با قاشق روی آن بریزید. 3 قاشق غذاخوری از ماست را نگه دارید.
نیمی از دانه‌های انار را با ماست باقیمانده مخلوط کرده و دوباره روی سبزیجات بریزید. باقی دانه‌های انار را روی غذا پخش کنید.

نکات:

1 - این غذا را به‌سرعت سرو کنید، چون بخش مهمی از ویژگی آن به تضاد گرم بودن سبزیجات و سرد بودن ماست است.

2 - به جای سرخ کردن می‌توانید سبزیجات را کباب کنید.

3 - اضافه کردن قارچ به این مجموعه سبزیجات طعم بهتری می‌دهد و خاصیت آن را بیشتر می‌کند.

4 - کدو را به هیچ وجه پوست نکنید، چون پوست کدو پرخاصیت و بخش مهمی از سبزی است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان