ماهان شبکه ایرانیان

دستور پخت ته چین مرغ

مواد لازم ته چین قالبی مرغ :-*- برنج ۳ پیمانه-*-مرغ پخته و از استخوان جدا شده ۳۰۰ گرم-*-تخم مرغ کامل ۱ عدد-*-زرده تخم مرغ ۵ عدد-*-ماست چکیده ۱ و ½ لیوان-*-روغن مایع ½ لیوان-*-زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم حدودا ¼ پیمانه-*-نمک و فلفل به میزان لازمطرز تهیه:برنج را از ۱ تا ۲ ساعت قبل با مقدار کافی نمک خیس میکنیم بعد هم به روش معمول همیشه برنج را ...

دستور پخت ته چین مرغ

مواد لازم ته چین قالبی مرغ :

-*- برنج 3 پیمانه

-*-مرغ پخته و از استخوان جدا شده 300 گرم

-*-تخم مرغ کامل 1 عدد

-*-زرده تخم مرغ 5 عدد

-*-ماست چکیده 1 و ½ لیوان

-*-روغن مایع ½ لیوان

-*-زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم حدودا ¼ پیمانه

-*-نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه:
برنج را از 1 تا 2 ساعت قبل با مقدار کافی نمک خیس میکنیم بعد هم به روش معمول همیشه برنج را آبکش کرده و کنار میگذاریم فقط باید کمی مغر برنج سفت تر باشد تا موقع مخلوط شدن با مواد ته چین خمیر نشود.تخم مرغ و زرده ها را با همزن دستی کاملا هم میزنیم سپس ماست و روغن و زعفران و مقداری نمک و فلفل را هم افزوده و به آرامی مخلوط میکنیم تا ماست زیاده از حد شل نشود حالا برنج آبکش شده را که کنار گذاشته بودیم را به مایه تخم مرغی افزوده و به آرامی زیرو رو میکنیم تا کاملا یکدست هم بخورند.

دستور پخت ته چین مرغ

در قالب مورد نظر مقداری روغن ریخته و کمی هم زعفران دم کرده اضافه میکنیم و نیمی از مایه ته چین و برنج را در قالب ریخته و روی آن را با تکه های مرغ پخته می پوشانیم و در صورت دلخواه مقداری خلال پسته و یا زرشک سرخ کرده روی تکه های مرغ میپاشیم و دوباره مایه ته چین را ریخته و با پشت قاشق کاملا صاف میکنیم .

قالب را با فویل آلومینیومی میپوشانیم . فررا از قبل با حرارت 180 درجه گرم میکنیم و قالب را در کف فر و با شعله پخش کن به مدت 1 ساعت در فر قرار میدهیم تا ته چین کاملا طلایی شود.بعد هم در ظرف سرو برگردانده و با زرشک سرخ شده تزیین و سرو کنید.برای تزیین بیشتر میتوانیم ماست چکیده را در قیف خامه ریزی با ماسوره شکوفه ریخته و روی ته چین را با شکوفه های ماستی و زرشک و خلال پسته تزیین کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان