به گزارش الف به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، دولت در بخشنامه ای دستگاههای دولتی، قوای سه گانه و نهادهای عمومی غیر دولتی را موظف کرد که ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ این بخشنامه، هرگونه فعالیت و ارایه خدمات خود را از طریق پیامرسانهای اجتماعی داخلی انجام دهند و بسترهای لازم در این زمینه را فراهم کنند.
این بخشنامه خطاب به کلیه نهادهای قوای مجریه، مقننه و قضائیه، وزارتخانهها، سازمانها، موسسات دولتی شرکتهای دولتی، استانداریها، نهادهای عمومی غیردولتی و کلیه دستگاههایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر و یا تصریح نام است، به امضای اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور رسیده است.
این بخشنامه تاکید دارد که چنین اقدامی به منظور حمایت از پیامرسانهای اجتماعی داخلی و ایجاد مزیت رقابتی صادر شده است.
متن این بخشنامه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
بخشنامه به کلیه نهادهای قوای مجریه، مقننه و قضائیه، وزارتخانهها، سازمانها، موسسات دولتی شرکتهای دولتی، استانداریها، نهادهای عمومی غیردولتی و کلیه دستگاههایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر و یا تصریح نام است.
به منظور حمایت از پیامرسانهای اجتماعی داخلی و ایجاد مزیت رقابتی، کلیه دستگاههای یاد شده موظفند ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ این بخشنامه هرگونه فعالیت و ارایه خدمات خود را از طریق پیامرسانهای اجتماعی داخلی انجام دهند و بسترهای لازم در این زمینه را فراهم کنند.
اسحاق جهانگیری
معاون اول رئیس جمهوری
به گزارش الف، امروز مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری نیز در بخشنامه ای به تمامی دستگاههای دولتی، استفاده از پیام رسان های خارجی در دستگاههای دولتی را ممنوع اعلام کرد.
به گزارش مرکز مدیریت راهبردی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات ریاست جمهوری (افتا) ، رضا جواهری رئیس این مرکز در بخشنامه ای به تمامی دستگاه های اجرایی، استفاده از پیام رسان های خارجی در تمامی نهادها و موسسات دولتی و عمومی غیر دولتی را ممنوع اعلام کرده است.
در متن این بخشنامه آمده است: به استناد بند 7 مصوبه شورای عالی فضای مجازی با موضوع سیاست ها و اقدامات ساماندهی پیام رسان های اجتماعی، باید تمامی نهادها و موسسات دولتی و عمومی غیردولتی هرگونه تبلیغات خود در محیط پیام رسان های اجتماعی را صرفا از طریق پیام رسان های اجتماعی داخلی که به صورت رسمی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام می شود انجام دهند. بدیهی است هرگونه استفاده از پیام رسان های اجتماعی خارجی برای مکاتبات اداری و ارائه خدمات اداری کماکان ممنوع است.
نخستین کانال رسمی ایرانی که اعلام خروج از تلگرام کرد کانال حضرت آیت الله خامنه ای KHAMENEI.IR بود که اعلام کرد فعالیت در تلگرام را متوقف می کند. پس از آن معاون اول رییس جمهوری، سخنگوی وزارت خارجه، مجلس خبرگان رهبری، شورای عالی فضای مجازی و وزیر آموزش و پرورش نیز اعلام کردند که از کانال تلگرام خارج می شوند.