ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه اسنک با نان باگت با طعم به یاد ماندنی

اسنک با نان باگت به راحتی و خیلی سریع در منزل آماده می شود. اگر مایلید تا طرز تهیه اسنک با نان باگت خوشمزه را فرا بگیرید پیشنهاد می کنیم این مطلب را مطالعه نمایید.

طرز تهیه اسنک با نان باگت با طعم به یاد ماندنی

می توان با نان باگت یک اسنک بسیار خوشمزه و خوش طعم را آماده کنید. این غذای فوری را بچه ها قطعا دوست دارند. در این مطلب طرز تهیه اسنک با نان باگت خوشمزه آموزش داده می شود. با ما همراه باشید.

طرز تهیه اسنک با نان باگت و گوشت بسیار خوشمزه

اسنک با نان باگت یک روش راحت و فوری برای تهیه اسنک در منزل است برای مواقعی که به نان تست دسترسی ندارید و یا می خواهید اسنکی متفاوت آماده کنید می توانید نان باگت را مورد استفاده قرار دهید. با نان باگت یک اسنک بسیار خوشمزه و سریع آماده می شود.

می توانید مواد میانی را هم به دلخواه تغییر دهید و از گوشت چرخ کرده، مرغ، سوسیس یا کالباس استفاده کنید و به راحتی درون ساندویچ ساز یا تابه این اسنک فوق العاده را آماده کنید. اسنک یکی از غذاهای فوری است که طعم آن را اکثر بچه ها دوست دارند.

می توانید از پنیر ورقه ای یا پنیر رنده شده هم برای تهیه اسنک با نان باگت استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه این اسنک خوشمزه آموزش داده می شود. همچنین می توانید طرز تهیه اسنک ژامبون  و طرز تهیه اسنک سوخاری را نیز مطالعه کنید.

مواد لازم

برای تهیه اسنک با نان باگت و گوشت به مواد زیر نیاز است:

  • گوشت چرخ کرده: دویست گرم
  • قارچ: ده عدد
  • رب: یک قاشق غذا خوری
  • سس کچاپ: سه قاشق غذا خوری
  • روغن مایع: یک قاشق غذا خوری
  • فلفل دلمه ای: یک عدد
  • پنیر ورقه ای
  • پیاز : یک عدد
  • نمک و فلفل سیاه
  • زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا
  • نان باگت

طرز تهیه

برای تهیه اسنک با نان باگت و گوشت ابتدا پیاز را پوست گرفته یا از پیاز سرخ شده استفاده کنید. پیاز را بعد از شستن نگینی ریز کنید و به همراه کمی زردچوبه در تابه ای روی حرارت تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را اضافه و تفت دهید.

در ادامه ادویه ها را به گوشت و پیاز اضافه و صبر کنید عطر ادویه آزاد شود. سپس قارچ اسلایس شده را به همراه فلفل دلمه ای به این مواد اضافه و تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده شود. بعد رب را اضافه و تفت داده تا بوی خامی رب گرفته و خوش رنگ شود.

اکنون نوبت اضافه کردن مقداری آب جوش است تا رب رنگ باز کند و گوشت خوب بپزد. بعد حرارت را زیاد کنید تا آب اضافی مواد گرفته شود. حالا نان های باگت را به صورت طولی برش دهید و کمی از خمیر آن را خارج کنید. بعد داخل نان را با سس کچاپ بپوشانید و مقداری از مواد گوشتی را روی آن بریزید و به دلخواه پنیر ورقه ای یا پنیر رنده شده را هم قرار دهید.

بعد ساندویچ را به برش های دلخواه تقسیم کنید. سپس ساندویچ ساز را روشن کنید و صفحه آن را کمی چرب نمایید. سپس برش های نان باگت را داخل ساندویچ ساز قرار دهید و درب آن را برای 5 دقیقه بسته تا طلایی شود.

اگر می خواهید اسنک را در تابه بپزید، نان باگت را داخل تابه قرار دهید و روی آن یک جسم سنگین گذاشته تا خوب فشرده و پنیر ذوب شود. بعد به همراه سس دلخواه سرو نمایید. نوش جان

چند نکته

می توانید به جای گوشت چرخ کرده از کالباس و انواع سبزیجات دلخواه استفاده کنید. همچنین از تابه گریل برای پخت اسنک در تابه بهتر است استفاده کنید. و نکته بعدی این که صفحات ساندویچ ساز ابتدا گرم شود تا نان باگت به آن نچسبد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان