ناتو یک غذای اصیل ژاپنی بوده اما به دلیل بوی زخم و بد آن کمتر کسی آن را سرو کرده و نحوه سرو آن بسیار مشکل است. ما در این قسمت طرز تهیه ناتو بدون بو را به شما آموزش می دهیم.

با این دستورالعمل، ناتو رو در خانه مثل ژاپنیها درست کنید!
برای آماده کردن این غذای ژاپنی برای دو نفر نیاز به مقداری سویا دارید. این غذا با ترکیب یک تخمیر تهیه می شود و به همین دلیل پروتئین زیادی به بدن می رساند. اما نحوه سرو کردن آن اهمیت زیادی دارد.
مواد اولیه:
- برنج سفید: 1 فنجان
- سویا تخمیر شده: 2 بسته و 50 گرم
- سس سویا
طرز تهیه ناتو مخصوص
برای آماده کردن این غذا ابتدا باید مواد آن را آماده کنید. برنج را از قبل بپزید و برنج پخته شده را درون ظرفی بریزید. درون ظرف دیگر باید دو بسته ناتو را با یکدیگر ترکیب کرده در برخی از بسته بندی ها سس های مخصوص وجود دارد که می توانید سس را نیز با آن ترکیب کنید. بهتر است از سس ها و ادویه های تند و طعمدار و غلیظ برای مزه دار کردن ناتوهای خود استفاده نمایید.

در این قسمت نوبت به مخلوط کردن ناتوها به سس می رسد. باید مواد را به قدری با چوب هم بزنید که حالت کش دار و چسبنده پیدا کند. مرحله چهارم می توانید مواد دلخواه خود را به ناتو اضافه نمایید. شما می توانید از مزه ها و طعم دهنده های مختلفی در این مرحله استفاده کنید که بنا به ذائقه شما به غذا رنگ و بوی دیگری بدهد.
برخی از سس سویا در این مرحله استفاده می کنند، که طعم مزه بهتری به غذای آنها می دهد. استفاده از فلفل های تند یا چاشنی های دیگر نیز توصیه می شود.
حالا در این قسمت باید برنج های پخته شده خود را به مواد سویا اضافه نمایید و به همراه آنها ترکیب کنید. غذای شما آماده بوده و می توانید، نوش جان کنید. طرز تهیه ناتو بدون بو به همین سادگی است و شما با استفاده از چاشنی های تند و تیز می توانید مزه آن را از بین ببرید. این غذا به دلیل اینکه با یک تخمیر تهیه می شود، بوی نسبتاً بدی داشته اما با رسپی های مخصوص می توانید این بو را از بین ببرید.

شما در صورتی که به بوی بد این غذا حساسیت دارید، می توانید این ترکیب را با سویای معمولی نیز انجام دهید. اما رسپی اصلی این غذا با استفاده از سویای تخمیری بوده که در ژاپن نیز یک غذای بسیار محبوب و معروف است. برای اینکه از سویای معمولی استفاده کنید، بهتر است سویاهای کمی نرم داشته باشید و حتی می توانید سویا را به روش های مختلفی مزهد ار نمایید.
شما می توانید ناتوهای آماده را از بازارها تهیه کنید، که در بازارهای مخصوص وجود داشته و فروشگاه هایی که غذاها و مواد غذایی ژاپنی را به فروش می رسانند، می توانید آن را تهیه کنید. بعد از تهیه حتماً این مواد را درون یخچال نگه دارید تا بیش از حد تخمیری نشود و بوی بد نگیرد. همچنین می توانید در لینک های مقابل به طرز تهیه گیوزا و غذای ژاپنی کاری کاستو نیز آشنا شوید.