ماهان شبکه ایرانیان

نودل ایتالیایی خوش طعم با طرز تهیه ساده و خانگی!

اگر علاقه مند به آشپزی های جدید هستید، در این قسمت با طرز تهیه نودل ایتالیایی ویژه همراه ما باشید. این نودل محبوب طعم و مزه جذابی دارد.

نودل ایتالیایی خوش طعم با طرز تهیه ساده و خانگی!

نودل یک غذای آماده با طعم و مزه خوشمزه است، که انواع مختلفی دارد. ما در این قسمت طرز تهیه نودل مرغ سالم و خوشمزه را به شما آموزش می‌ دهیم.

طرز تهیه نودل ایتالیایی

با این دستور، نودل ایتالیایی را خوشمزه‌تر از رستوران بپزید!

این نودل به سبک ایتالیایی و آلفردو تهیه می‌ شود که محبوبیت بسیار زیادی دارد. پیتزا آلفردو، پاستا آلفردو با همین رسپی‌ ها تهیه می‌ شوند و طعم خوشمزه‌ ای دارند. شما می توانید با طرز تهیه نودل گوشت و نودل کره ای با روش های دیگر در لینک نیز آشنا شوید.

مواد اولیه:

  • نودل: 1 بسته
  • پنیر سفید: 1 برش
  • خامه ترش: 1 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ: 85 گرم
  • قارچ: 200‌ گرم
  • فلفل و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه نودل ایتالیایی:

این مودل ویژه و خوشمزه سبک خاصی داشته و می‌ تواند برای وعده‌ های غذایی مختلف شما مناسب باشد. برای آماده کردن این نودل ابتدا بعد از اینکه نودل نرم شد، آن را آبکشی کنید.

رسپی نودل ایتالیایی

نودل را کنار گذاشته و در ادامه بقیه مواد را آماده کنید. سینه مرغ را خرد کرده برش بزنید و به همراه مقداری روغن درون تابه تفت دهید. به آن مقداری فلفل و نمک بزنید. می‌ توانید کمی پودر سیر هم اضافه کنید. مرغ‌ های خرد شده را به نودل‌ های خود اضافه کرده و هم بزنید.

در ادامه خامه ترش به همراه مقداری پنیر پارمزان، پنیر سفید، فلفل قرمز، قارچ‌ های اسلایس شده و پخته شده و مقداری ادویه نمک و فلفل ترکیب کرده و این مخلوط سس مانند را روی نودل‌ ها بریزید و خوب هم بزنید.

در مرحله نهایی می‌ توانیم روی سطح نودل‌ ها را پنیر پارمزان ریخته و درون فر بگذارید تا کمی روی سطح آن طلایی شود. برای تزیین سطح نیز می‌ توانید از جعفری خرد شده و یا پودر آویشن استفاده کنید. نودل شما آماده بوده و می‌ توانید نوش جان نمایید. طرز تهیه نودل ایتالیایی با مرغ به همین سادگی است و شما می‌ توانید این نودل را در خانه تهیه کنید.

مواد نودل ایتالیایی

این نودل خوشمزه و ویژه با رسپی‌ های متنوعی تهیه می‌ شود و می‌ توانید برای وعده‌ های غذایی مختلف خود این غذای خوشمزه و مقوی را در نظر بگیرید. شما می‌ توانید از انواع نودل‌ های طعم‌ دار و متنوع برای آماده کردن این غذا استفاده کرده که طعم فوق‌ العاده‌ای به غذای شما می‌ دهد.

برای این نودل می‌ توانید از مقدار قارچ ورقه‌ای شده استفاده کرده، قارچ‌ ها را ورقه‌ ای کرده درون تا به کمی تفت داده و نوش جان کنید. این قارچ را به درون مواد پاستا خود افزوده و نوش جان نمایید. یک پاستا متنوع و ویژه به سبک ایتالیایی که طعم فوق‌ العاده‌ای دارد.

برای مزه‌ دار کردن این نودل می‌ توانید از اسانس های متنوعی استفاده کرده، اسانس مرغ گوشت و دیگر طعم دهنده‌ ها می‌ تواند برای این مدل استفاده شود. مدت زمان پخت این نودل 10 دقیقه بوده و می‌ توانیم در کمترین زمان یک غذای مناسب برای وعده‌ های مختلف خود داشته باشید. شما انواعی از نودل های گوشت و مرغ را به همین روش تهیه کرده و نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان