پودینگ کافه لاته یا همان پودینگ نسکافه یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بدون نیاز به فر تهیه می‌شود و در گروه دسرهای یخچالی قرار دارد؛ یعنی برای حاضر شدن به دمای سرد نیاز دارند. در این مطلب می‌توانید طرز تهیه پودینگ نسکافه را بخوانید.

مواد لازم

شکر 1/2 پیمانه

شیر 2 و 1/2 پیمانه

پودر قهوه فوری (نسکافه) 3-4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

آرد 3 قاشق غذاخوری

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

کره 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- نشاسته، پودر قهوه فوری، آرد و نصف شکر را داخل قابلمه بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید، تا یکدست شود.

2- سفیده تخم مرغ را حدود 5-6 دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید تا کف کند و فرم بگیرد.

3- در یک ظرف دیگر، زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود، نصف باقی‌مانده شکر را روی تخم‌مرغ بریزید و هم بزنید؛ سپس با سفیده ترکیب کنید.

4- ترکیب شیر، نشاسته و آرد را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

5- مخلوط شیر و نشاسته را به تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید. سپس آن را در شیر جوش بریزید و چند دقیقه روی حرارت خیلی کم مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و در انتها کره را اضافه کنید و برای 5-6 دقیقه هم بزنید؛ هنگامی که مایه غلیظ شد از روی حرارت بردارید.

پودینگ را در ظرف دلخواه بریزید و برای 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس روی آن را با خامه تزئین و میل کنید.

نوش جان!