شناسه : ۹۲۴۰۶۹ - یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۱۶
نودل گشنیز و کنجد؛ طعمی متفاوت
نودل غذایی پرطرفدار و خوشمزه است. در این مطلب طرز تهیه نوع متفاوتی از نودل یعنی نودل با گشنیز و کنجد و میگو را برایتان آورده ایم.
مجله سرآشپز - مریم احمدی شرف: نودل غذایی پرطرفدار و خوشمزه است. در این مطلب طرز تهیه نوع متفاوتی از نودل یعنی نودل با گشنیز و کنجد و میگو را برایتان آورده ایم.
مواد مورد نیاز:
- نودل: 100 گرم
میگو (پوست گرفته شده): 100 گرم
سیر (خرد شده): 1 حبه
پیازچه (خرد شده): 1 عدد
فلفل چیلی قرمز: 1 عدد
گشنیز تازه (خرد شده): 30 گرم
کنجد: 1 قاشق چای خوری
آب لیمو ترش تازه: 2 قاشق سوپ خوری
روغن کنجد: 1 قاشق چای خوری
روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری
روش پخت
- میگو را به مدت 3 دقیقه درون آب و نمک در حال جوش ریخته تا پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.
- سیر، پیازچه، فلفل چیلی و گشنیز را درون دستگاه غذاساز ریخته و خوب پوره کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
- نودل را درون قابلمه ای حاوی آب جوش ریخته و به مدت 4 دقیقه (یا طبق زمان روی بسته آن) بگذارید تا بپزد. بعد آن را آبکش کنید.
- روغن مایع را درون تابه ای چدنی (وُک) گرم کرده، سپس پوره مواد را درون آن ریخته و به مدت 1 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید.
- بعد میگوی پخته شده را به آن افزوده و به مدت 3 دقیقه تفت دهید.
- سپس آب لیموترش را بیفزایید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
- نودل پخته شده را همراه با روغن کنجد به مواد اضافه کرده و تفت دهید.
- سپس کنجد را روی آن ریخته و سرو کنید.