ماهان شبکه ایرانیان

نودل گشنیز و کنجد؛ طعمی متفاوت

نودل غذایی پرطرفدار و خوشمزه است. در این مطلب طرز تهیه نوع متفاوتی از نودل یعنی نودل با گشنیز و کنجد و میگو را برایتان آورده ایم.

مجله سرآشپز - مریم احمدی شرف: نودل غذایی پرطرفدار و خوشمزه است. در این مطلب طرز تهیه نوع متفاوتی از نودل یعنی نودل با گشنیز و کنجد و میگو را برایتان آورده ایم.

مواد مورد نیاز:

  • نودل: 100 گرم
    میگو (پوست گرفته شده): 100 گرم
    سیر (خرد شده): 1 حبه
    پیازچه (خرد شده): 1 عدد
    فلفل چیلی قرمز: 1 عدد
    گشنیز تازه (خرد شده): 30 گرم
    کنجد: 1 قاشق چای خوری
    آب لیمو ترش تازه: 2 قاشق سوپ خوری
    روغن کنجد: 1 قاشق چای خوری
    روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری

نودل گشنیز و کنجد؛ طعمی متفاوت

روش پخت

  1. میگو را به مدت 3 دقیقه درون آب و نمک در حال جوش ریخته تا پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.
  2. سیر، پیازچه، فلفل چیلی و گشنیز را درون دستگاه غذاساز ریخته و خوب پوره کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
  3. نودل را درون قابلمه ای حاوی آب جوش ریخته و به مدت 4 دقیقه (یا طبق زمان روی بسته آن) بگذارید تا بپزد. بعد آن را آبکش کنید.
  4. روغن مایع را درون تابه ای چدنی (وُک) گرم کرده، سپس پوره مواد را درون آن ریخته و به مدت 1 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید.
  5. بعد میگوی پخته شده را به آن افزوده و به مدت 3 دقیقه تفت دهید.
  6. سپس آب لیموترش را بیفزایید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
  7. نودل پخته شده را همراه با روغن کنجد به مواد اضافه کرده و تفت دهید.
  8. سپس کنجد را روی آن ریخته و سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان