سلام به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. برای همۀ ما گاهی پیش میآید که اصلاً حس و حال آشپزیکردن مفصل نداریم و فقط میخواهیم برای رفع گرسنگی غذایی بخوریم. بهتر است در اینگونه مواقع بهجای هله هوله خوردن یا سراغ فستفود رفتن، در منزل یک غذای سریع و سالم مهیا کنید. یکی از اولین گزینهها برای مواقع خستگی و بیحوصلگی انواع نیمرو و املت است. اما همین نیمرو یا املت را با کمی ذوق و سلیقه میتوانید لذیذ و دلچسبتر بکنید. سرآشپر روزچین این بار برای شما املت گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را در نظر گرفته است که بسیار ساده طبخ میشود. گزینۀ مناسبی برای همۀ وعدههای غذایی.
در پختن انواع نیمرو و املت دقت کنید از مقدار کمی روغن استفاده کنید تا غذایتان چرب و سنگین نشود. اگر دلتان میخواهد انواع املتهای خوشمزه را در منزل تدارک ببینید سری به مقالههای دیگر آشپزی ما را بزنید تا املت اسفناج، املت اسپانیایی و املت رولی… را هم ببینید.
مواد لازم برای تهیه املت گوجهفرنگی و فلفل دلمهای
- روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط: یک عدد خردشده
- سیر: دو حبه خردشده
- فلفل دلمهای قرمز متوسط: یک عدد خردشده
- گوجهفرنگی: 400 گرم
- رب گوجهفرنگی: دو قاشق غذاخوری (30 گرم)
- پودر چیلی: یک قاشق چایخوری
- زیره آسیابشده: یک قاشق چایخوری
- پاپریکا: یک قاشق چایخوری
- پَرَک چیلی: به مقدار دلخواه
- شکر: یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه آسیابشده: به مقدار دلخواه
- تخممرغ: شش عدد
- جعفری یا گشنیز: کمی برای تزیین املت
طرز تهیه املت گوجهفرنگی و فلفل دلمهای
پیاز را ریز خرد کنید. فلفل دلمهای را نیز نگینی خرد کنید. گوجهفرنگی را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن زیتون در آن بریزید و پیاز خردشده را در آن پنج دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سیر خردشده را نیز اضافه و با پیاز تفت دهید. حالا فلفل دلمهای قرمز خردشده را نیز اضافه کنید و پنج تا هفت دقیقه تفت دهید تا نرم شود. در این مرحله گوجهفرنگی خردشده و رب گوجهفرنگی را نیز اضافه و مخلوط کنید. حالا شکر، زیره آسیابشده، پودر چیلی، پرک چیلی، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه آسیابشده را اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید روی حرارت متوسط مواد شما 10 تا 15 دقیقه آرام بجوشد تا مقداری از آبش تبخیر و مواد غلیظ شود.
در این مرحله با قاشق مناسب شش نقطه کف تابه را کمی خالی کنید (یک نقطه وسط و پنج نقطه در اطراف لبههای تابه) و تخممرغها را در آنها بشکنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید ده تا پانزده دقیقه تخممرغها نیز بپزند. سفتی یا شلی تخممرغها بستگی به ذائقه شما دارد. پس در طول این زمان املت را چک کنید و طبق میلیان املت را بپزید.
تابه را از روی حرارت بردارید و چند برگ گشنیز یا جعفری تازه روی املت گوجهفرنگی و فلفل دلمهای بریزید و آن را سرو کنید.
نوش جان!
دیدن ویدئوی آموزش این غذای سریع را از دست ندهید.