ماهان شبکه ایرانیان

اروگوئه بدون گل خورده؛

گزارش آماری مرحله مقدماتی جام‌جهانی/ حریف ایران مالک‌ترین تیم جام

مرحله گروهی مسابقات جام جهانی در حالی به پایان رسید که تیم فوتبال اسپانیا توانست ارائه گر مالکانه ترین بازی در بین ۳۲ تیم حاضر در این مسابقات باشد.

گزارش آماری مرحله مقدماتی جام‌جهانی/ حریف ایران مالک‌ترین تیم جام

به گزارش خبرنگار مهر، جام جهانی 2018 که از روز 24 خرداد در روسیه آغاز شد با برگزاری 48 بازی مرحله گروهی‌اش به پایان رسید و 16 تیم صعود کننده به مرحله بعدی مسابقاتشان را به صورت تک حذفی دنبال می کنند. در مرحله یک هشتم نهایی این مسابقات فرانسه با آرژانتین دیدار می کند، اروگوئه به مصاف پرتغال می رود، اسپانیا می بایست برابر میزبان مسابقات روسیه به میدان برود، کرواسی و دانمارک به مصاف یکدیگر می‌روند، دو تیم برزیل و مکزیک رو در روی هم قرار می‌گیرند، ژاپن به مصاف تیم خوب بلژیک می رود، سوئد و سوییس به مصاف هم می‌روند و در آخرین بازی از این مرحله نیز کلمبیا با تیم انگلستان دیدار می‌کند. 

* اسپانیا مالک ترین تیم
گرچه نتایج تیم ملی اسپانیا نشانی از قدرت این تیم نداشت و به سختی از گروه خود بعنوان صدرنشین صعود کرد، اما این تیم همچنان بر بازی مالکانه خود تاکید داشت تا جایی که در پایان سه بازی، این تیم بیشترین مالکیت توپ را در بین همه تیم‌ها در اختیار داشت.

اسپانیا به طور متوسط در هر بازی 73درصد مالکیت توپ و میدان را در اختیار داشت و پس از این تیم آلمان با 71 درصد در رده دوم قرار گرفت. آرژانتین هم با 67 درصد در رده سوم این جدول قرار گرفت.

نکته مهم این است که دو تیم آلمان و آرژانتین به رغم در اختیار داشتن مالکیت های فراوان نتوانستند نتایج لازم را بگیرند. آلمانی ها نه تنها از صعود از مرحله گروهی باز ماندند، بلکه در گروه خود آخر شدند و آرژانتینی ها هم با زحمت و چاشنی شانس توانستند جواز صعود به مرحله بعدی مسابقات را دریافت کنند. حتی تیم ملی اسپانیا هم که درگروه دوم این مسابقات صدرنشین شد، با زحمت جواز صعود به مرحله بعدی را گرفت تا مشخص شود لااقل در این دوره از مسابقات مالکیت توپ خیلی در رقم زدن نتایج تاثیری نداشته است.

* اروگوئه و بهترین خط دفاعی و مقتدرترین تیم
تنها تیمی که مرحله گروهی این مسابقات را بدون گل خورده به پایان رساند، اروگوئه بود. این تیم خوب امریکای لاتین بهترین نتایج را در مرحله گروهی گرفت. اروگوئه ای ها با 3 پیروزی توانستند 100 درصد امتیازات مرحله گروهی را گرفته و با 3 کلین شیت تنها تیم بدون گل خورده این مسابقات باشند. تیم های کرواسی، دانمارک و فرانسه هم هر یک در مرحله گروهی این مسابقات تنها یکبار دروازه شان باز شد تا این 3 تیم هم از جمله تیم های موفق در کارهای دفاعی باشند.

* کره جنوبی پرخطا ترین تیم جهان
کره جنوبی به رغم این که از دور این مسابقات حذف شد، اما در روز آخر دست به کار بزرگی زد و در حالی که آلمان ها برای صعود به مرحله بعدی مسابقات سخت در پی کسب امتیاز بودند را با 2 گل مغلوب کرد تا به جز خودش که حذف شده، قهرمان دوره قبلی این مسابقات را هم از چرخه مسابقات حذف کند.

اما کره‌ای ها پر خطا ترین تیم مسابقات در پایان مرحله گروهی بودند. بازیکنان تیم کره جنوبی در جریان 3 باری که در روسیه به میدان رفتند 63 بار مرتکب خطا شدند تا خشن ترین تیم مسابقات باشند. بعد از این تیم هم مراکشی ها با تنها یک خطا کمتر در رده دوم پر خطا ترین تیم‌های جهان قرار گرفتند. کرواسی نیز با 53 خطا سومین تیم پر خطا در جام جهانی لقب گرفت.

بازیکنان تیم ملی کشورمان در این دوره از بازی ها 44 بار مرتکب خطا شدند و از این حیث یازدهمین تیم پر خطا در جام جهانی شدند. 

* سنگال پر آفسایدترین تیم جهان
تیم ملی سنگال که نتوانست به مرحله بعدی صعود کند، با 10 بار قرار گرفتن در تله آفساید تیم حریف پر آفساید ترین تیم این مسابقات شدند. پس از سنگال انگستان با 9 و برزیل با 8 بار قرار گرفتن در آفساید دیگر تیم هایی بودند که زیاد در تله آفساید گرفتار شدند.

بازیکنان تیم ملی کشورمان در این دوره از بازی‌ها تنها 3 بار در تله آفساید تیم های مقابل قرار گرفتند و از این حیث بیست و سومین تیم پر آفساید مسابقات بودند.

* نیمار دقیق ترین شوتزن جام
گرچه نیمار ستاره تیم ملی برزیل در مرحله گروهی مسابقات تنها یکبار موفق به گلزنی شد، اما وی دقیق ترین شوتزن مرحله گروهی مسابقات بود. نیمار جونیورز در 3 بازی مقابل تیم های صربستان، کاستاریکا و سوییس جمعا 15 شوت به سمت دروازه حریفان داشت که 8 شوت وی درون چارچوب بود. نیمار با 8 شوت درون چارچوب دقیق ترین شوتزن مرحله گروهی مسابقات لقب گرفت.

کریستین رونالدو ستاره تیم ملی پرتغال نیز با 7 شوت درون چارچوب پس از نیمار دومین شوتزن دقیق مرحله گروهی مسابقات بود.  الکساندر میتروویچ مهاجم 23 ساله تیم ملی صربستان و آنتوان گریزمان ستاره تیم ملی فرانسه نیز با 6 شوت درون چارچوب دیگر شوتزنان خوب مرحله گروهی مسابقات بودند.

* یک روس و یک اسپانیایی خطاکار ترین بازیکنان جهان
در حالی که تیم های کره جنوبی و مراکش پر خطا ترین تیم های جهان بودند، ستاره خط میانی تیم ملی  اسپانیا به همراه مهاجم بلند قامت تیم ملی روسیه با ثبت 11 خطای فردی در صدر جدول پر خطا ترین بازیکنان مرحله گروهی مسابقات قرار گرفتند.

خاویر ماسکرانو به همراه آرتم دزوبا بازیکنانی بودند که هر کدام 11 بار در این مسابقات مرتکب خطا شدند. پس از این دو نیز نورالدین امرابط هافبک تیم ملی مراکش به همراه سرگی میلینکوویچ هافبک تیم ملی صربستان هر کدام با 10 خطا دیگر بازیکنان پر خطا در جام جهانی بودند.

* 3 بازیکن اخراجی
داوران به طور کلی در این مسابقات کمتر از کارتهای رنگی و به خصوص کارت قرمز استفاده کردند تا جایی که در مجموع 48 بازی انجام شده تنها 3 بار کارت قرمز توسط داوران مورد استفاده قرار گرفت.  ژروم بواتنگ از آلمان به همراه کارلوس سانچز هافبک تیم ملی کلمبیا و ایگور اسمولینکوف مدافع 29 ساله تیم ملی روسیه تنها بازیکنانی بودند که در مرحله گروهی مسابقات از داوران کارت قرمز دریافت کردند.

* پاناما زرد ترین تیم مسابقات
در حالی عنوان پر خطا ترین تیم مسابقات به کره جنوبی تعلق گرفت که تیم ملی فوتبال پاناما که نخستین حضورش در جام جهانی را تجربه می‌کرد و سنگین ترین شکست این دوره از مسابقات را هم تحمل کرد، با 11 اخطار بیشترین اخطار را از داوران گرفتند.

پس از پاناما نیز کره جنوبی و صربستان با 10 و 9 اخطار زردترین تیم‌های جام جهانی بودند. بازیکنان تیم ملی کشورمان نیز در این دوره از مسابقات 7 بار از داوران کارت زرد گرفتند و از این نظر در کنار استرالیان و سوئیس مشترکا پنجمین تیم های پر اخطار مسابقات باشند. 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی