نیمرو عسلی به عنوان یک غذای خوش سابقه در آشپزی می باشد که در مدت زمان کمی آماده می شود و نحوه تهیه آن مانند تخم مرغ جیبی و نیمرو پفکی بسیار ساده و راحت می باشد. از این رو، اگر شما نیز به دنبال طرز تهیه نیمرو عسلی هستید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نیمرو عسلی خوشمزه
نیمرو از آن دسته غذاهایی می باشد که نیاز به زمان زیادی ندارد و یک غذای همه پسند و همه کاره می باشد که هم به عنوان یک صبحانه مقوی و هم به عنوان ناهار یا شام سبک و فوری محسوب می شود. همچنین، در سریع زمان ممکن می توانید این غذای خوشمزه و پرطرفدار را تهیه و نوش جان کنید. در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
مواد لازم :
- تخم مرغ : دو عدد
- روغن یا کره : به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
نحوه تهیه :
در تهیه نیمرو عسلی بهتر است چند دقیقه پیش از شروع کار، تخم مرغ را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید هم دمای محیط شوند.
حالا تابه مناسبی را روی حرارت گذاشته و داخل آن مقداری کره یا روغن ریخته و اجازه دهید کاملاً داغ شود.
در مرحله بعدی تخم مرغ ها را داخل تابه شکسته و آن ها را هم نزنید و شعله گاز را کمتر کنید تا سفیده تخم مرغ خودش را بگیرد.
حالا مقداری از روغن داخل تابه را با استفاده از قاشق روی زرده ها ریخته و این کار را چندبار انجام دهید تا زرده خودش را کمی بگیرد و فقط دقت داشته باشید که زرده خیلی سفت نشود.
در مرحله پایانی از طرز تهیه نیمرو عسلی، مقداری نمک و فلفل روی تخم مرغ پاشیده و بعد حرارت را خاموش کنید و با مخلفات دلخواه می توانید آن را تزیین نمایید.

نکات مهم در نحوه تهیه نیمرو عسلی
1. در نحوه تهیه نیمرو عسلی از تخم مرغ های تازه بهتر است استفاده کنید. زیرا، زرده و سفیده آن ها از انسجام بهتری برخوردار هستند و همچنین، خواص تخم مرغ تازه نسبت به قدیمی بیشتر می باشد.
2. اگر تمایل به سرو یک نیمروی عسلی مجلسی دارید از قالب های آماده استفاده کنید که به منظور تهیه آن قالب را داخل روغن تابه گذاشته و بعد از داغ شدن تخم مرغ را داخل آن شکسته و بعد از اینکه سفید تخم مرغ خودش را گرفت قالب را خارج کنید و مابقی مراحل را طبق مراحل گفته شده پیش بروید.
3. در زمان استفاده از کره در تهیه نیمروی عسلی دقت داشته باشید که حرارت شعله زیاد نباشد زیرا، کره می سوزد.
4. نیمروی عسلی را می توانید با انواع نان، نودل، انواع سبزیجات یا سیب زمینی سرخ شده نوش جان کنید.
5. این غذا باید به صورت گرم و تازه سرو شود و در صورت تمایل می توانید بر روی نیمرو کمی پودر دارچین بیفزایید و بعد داخل بشقاب سرو کشیده و بعد از یک تا دو دقیقه که حرارت اولیه آن کم شد روی هر تخم مرغ یک قاشق مرباخوری عسل ریخته و نوش جان کنید.