برای بچه ها، بوسیدن یک علامت مهربانی و عشق است. به طور معمول، آنها پدر و مادر، خواهر و برادر و پدربزرگ و مادربزرگ خود را برای بیان عشق می بوسند. بنابراین بوسیدن یک غریبه می تواند آن ها را ناراحت کند. حتی ممکن است این کار را نکنند. به همین دلیل است که نباید کودکان را به بوسیدن غریبه ها مجبور کنید. حتی اگر آن ها برای بوسیدن اقوام نزدیک هم امنتاع کردند، هرگز اصرار نکنید. می توانید قبل از انجام این کار، بپرسید که آیا این کار آن ها را خوشحال خواهد کرد یا خیر.
چرا نباید بچه ها را به بوسیدن مجبور کنید؟
اگر چه کودکان باید با بزرگسالان معاشرت داشته باشند، اما فرزندان را مجبور نکنید به بوسیدن در احوالپرسی نکنید. زیرا ممکن است باعث آسیب پذیری آنها شود. کودکان معمولا توسط افراد بسیار نزدیک به آنها مورد آزار قرار می گیرند. این می تواند به عنوان یک نتیجه برای تمایل به نشان دادن محبت باشد. شناختن و ایجاد محدودیت ها یکی از پایه های رشد کودکان است. این موضوع شامل محدودیتهای محبت و مهربانی نیز خواهد بود. هر کودک باید انتخاب کند که آیا به یک فرد نزدیک شود یا خیر. بعضی از والدین فکر می کنند فرزندانشان بی ادب هستند که نمی توانند در احوال پرسی و بوسیدن شرکت کنند. با این حال، راه های بسیاری وجود دارد که بچه ها می توانند احترام خود را نشان دهند. دست دادن یا گفتن جمله مناسب احوال پرسی می تواند یکی از این رفتارهای خوب باشد. اما دلایلی وجود دارد که نباید بچه ها را به بوسیدن مجبور کنید. در ادامه همراه باشید.
به خواسته های فرزند خود احترام بگذارید
پس از یک سن خاص، عمل بوسیدن توسط برخی از کودکان متوقف شده و یا کمتر انجام خواهد شد. این ممکن است از خجالت باشد، زیرا آنها فردی را دوست ندارند یا ممکن است حس این کار را نداشته باشند. با این حال، اگر فرزند شما نمی خواهد احساسات نشان دهد، آیا باید اصرار داشته باشید؟ خیر. شما نباید کودکان را مجبور به بوسیدن کنید. خودتان را در جای آن ها بگذارید. ممکن است شما نیز بوسیدن فردی را دوست نداشته باشید. در این صورت احساس او را درک خواهید کرد.
بوسیدن نباید نشانه ای از رفتار خوب باشد
برای بزرگسالان در بسیاری از فرهنگ ها، بوسیدن نشانه ای از رفتار خوب در هنگام احوالپرسی است. با این حال، بوسیدن برای بچه ها می تواند راهی برای نشان علاقه باشد. اما این الزام همیشه وجود نخواهد داشت. آداب معاشرت، قوانینی از رفتارها و حسن نیت ها است که باید به فرزندانتان آموزش دهید. با این حال، به جای اینکه آنها را مجبور به بوسیدن کنید، آن را با گفتن جملات مناسب احوالپرسی «صبح بخیر»، «عصر بخیر» یا «روز خوبی داشته باشید» جایگزین کنید.
بوسه ها معنی دارند
بوسیدن در هنگام احوالپرسی در بسیاری از فرهنگ ها یک عادت اجتماعی است. اما برای کودکان، یک بوسه علامت عشق است. بنابراین، در احوالپرسی با غریبه ها، کودکان را مجبور به بوسیدن نکنید. کودکان نباید مجبور به انجام کاری باشند که دوست ندارند. زمانی که آنها امتناع می کنند، نباید مجازات نشوند. نکته دیگری که وجود دارد تین است که شما این موضوع را از دیدگاه خود می بینید و این اصلا درست نخواهد بود.
فرزندان از شما دور نخواهند شد
گاهی اوقات بچه ها در حال خوبی به سر نمی برند. بنابراین آنها ممکن است به بوسیدن حتی به والدین یا بستگان نزدیکشان واکنش نشان داده و از انجام آن اجتناب کنند. با این حال، به این معنا نیست که از احساساتشان دور شده اند. بلکه آنها زمانی عمل بوسیدن را انجام می دهند که واقعا می خواهند و دوست دارند. اگر فرزندتان را مجبور به بوسه کنید، فقط باعث خواهید شد که از شما دوری کنند.
سوء استفاده را تشخیص نخواهند داد
اگر کودکان را به بوسیدن اجبار کنید، آنها می توانند برای سوء استفاده بیشتر آسیب پذیر شوند. اگر چه ممکن است اغراق باشد، اما این کار می تواند توسط غریبه ها انجام شود و کودکان شما تفاوت را احساس نکنند. به همین دلیل است که آنها باید در سن های پایین از تماس فیزیکی خودداری کنند. در غیر این صورت، ممکن است این ایده را بدست آورند که بوسیدن غریبه ها مترادف با رفتارهای خوب است. مهم است که به آنها آموزش دهید بر بدن خود کنترل دارند. در غیر این صورت، آنها می توانند بیشتر خودخواه و بی عاطفه باشند.