مشاهده عملکرد تلفن های هوشمند و مقایسه شان با یکدیگر نیازمند برخی ابزارهای خاص است و آن ابزارها بنچمارک های مختلفی هستند که برای این منظور طراحی شده اند، با این حال اما آنچه که در بنچمارک ها مشاهده می شود لزوما با عملکرد واقعی تلفن های هوشمند همخوانی ندارد و دقیقا به همین خاطر است که از گوشی ها تست سرعت گرفته می شود تا عملکردشان در شرایط عادی و استفاده معمول یک کاربر سنجیده شود.
همانطور که در ویدیوی زیر مشاهده میکنید پیکسل 3 ایکس ال در تست سرعت توانست با آیفون XS Max در دور نخست برابری کند اما در دور دوم آزمایش محصول اپل پرچمدار جدید گوگل را با اقتدار کنار می زند. در واقع به نظر می آید که پیکسل 3 ایکس ال برای باز نگه داشتن اپ های بزرگ تر یا کش کردن آنها در پس زمینه با مشکل روبرو است که البته جمعی از کاربران این موبایل پیشتر در برخی فوروم ها به آن اشاره کرده اند.
و با وجود آنکه پیکسل 3 ایکس ال (مروری بر بررسی های انجام شده روی این اسمارت فون) و آیفون XS Max هر دو چهار گیگابایت رم دارند می توان مشاهده کرد که مشکلات اخیر به وجود آمده برای حافظه پیکسل 3 ایکس ال اصلی ترین علت بروز این اتفاق باشد. اما اینکه چرا گوگل تصمیم گرفته در هر دو پرچمدار امسالش به 4 گیگابایت رم رضایت دهد در حالی که میان رده های اندرویدی امروزی غالبا بیشتر از این میزان حافظه رم دارند سوالی است که پاسخگویی به آن صرفا از عهده مدیر واحد سخت افزاری این شرکت بر می آید.
هرچند باید در نظر داشت که این اسپید تست هم برای اندازه گیری عملکرد واقعی دستگاه مناسب نیست چراکه در واقع به اندازه گیری زمانی می پردازد که در آن سیستم اپ ها را از حافظه فلش روی حافظه عملیاتی بارگذاری میکند. علاوه بر اینها مساله تاخیر شبکه هم مطرح است که باید در نظر گرفته شود چراکه اغلب اپلیکیشن ها برای دانلود دیتا نیازمند یک ارتباط اختصاصی هستند. و در نهایت اینکه در این تست شما به عنوان کاربر مراقب اپ هایی که از حافظه کش خارج می شوند نخواهید بود و به همین خاطر نتایج ممکن است بسته به اپ های مورد استفاده متفاوت باشند.