ماهان شبکه ایرانیان

مومنی خبر داد

وجود ۱۵ هزار معتاد متجاهر در پایتخت/ ضرورت ساماندهی کودکان کار و زباله گردها

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر از وجود ۱۵ هزار معتاد متجاهر در تهران خبر داد.

وجود 15 هزار معتاد متجاهر در پایتخت/ ضرورت ساماندهی کودکان کار و زباله گردها

وجود 15 هزار معتاد متجاهر در پایتخت/ ضرورت ساماندهی کودکان کار و زباله گردهابه گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در حاشیه بازدید از روند اجرای طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر و خرده فروشان موادمخدر در مناطق شوش، مولوی و هرندی که امروز (پنجشنبه 11 بهمن ماه) برگزار شد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که باید موضوع مبارزه با موادمخدر به یک‌کار جهادی تبدیل شود.

وی افزود: این عمل یک کار جمعی است و به همین منظور تمام قوای انتظامی پای کار آمده‌اند.

مومنی تصریح کرد: در مبارزه با موادمخدر چهار موضوع پیشگیری، مقابله و درمان و صیانت از معتادان متجاهر و خیابانی مطرح است.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: بر اساس آمارها، منشأ 55 درصد طلاق‌ها و 70 درصد زندانی‌ها موادمخدر است.

وی افزود: جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر باید در یک پروسه کوتاه مدت صورت گیرد و برای مقابله و بازپروری آن‌ها نیز باید طی مراحل طولانی اقدام شود.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر تصریح کرد: براساس ماده 15 قانون مبارزه با موادمخدر اشخاصی که معتاد هستند باید جهت ترک اعتیاد و بازپروری خود را به مراکز بازپروری معرفی کنند و اگر این عمل صورت نگیرد، این افراد مجرم شناخته می‌شوند.

سردار مومنی گفت: اگر فرد معتاد خود را به مراکز بازپروری معرفی نکند، طبق ماده 16 مجرم است و با او برخورد خواهد شد تا بازپروری شود.


بیشتر بخوانید: راه‌اندازی 500 مرکز نگهداری از معتادان متجاهر زن تا پایان سال


وی با بیان اینکه در تهران 15 هزار معتاد متجاهر وجود دارد، افزود: مبارزه با موادمخدر وظیفه دستگاه‌های ذی‌ربط در این زمینه است و وظایف هر کدام از نهاد‌های مسئول در این حوزه مشخص شده است.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: زباله جمع کن‌ها و ساماندهی آن‌ها نیز از جمله موضوعات مهمی است که باید شهرداری پای کار بیاید و همچنین برای ساماندهی کودکان کار نیز اعتباراتی را به فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اختصاص داده‌ایم.

مومنی تصریح کرد: هرچه درباره این موضوعات جلسه، کارگاه‌های تخصصی، همایش و ... برگزار شود، فضا برای فعالان در این حوزه ناامن می‌شود.

وی با بیان اینکه محله هرندی در گذشته پایگاه انقلاب بوده است، افزود: در سه منطقه (شوش، مولوی و هرندی) باید نشست‌های فرهنگی، ورزشی و غیره برگزار شود تا با حضور مسئولان اقدامات مثبتی در این مناطق انجام شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان