ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پوره سیب؛ دسر سبک و طبیعی برای همه سنین

اگر علاقه مند به دستورهای آشپزی های سالم هستید در این قسمت با طرز تهیه پوره سیب خانگی همراه ما باشید. این پوره ها طعم فوق العاده ای دارند.

طرز تهیه پوره سیب؛ دسر سبک و طبیعی برای همه سنین

پوره‌ های میوه می‌ تواند یک میان وعده سالم و مقوی برای شما عزیزان باشد. در این قسمت با طرز تهیه پوره سیب که به روش سالم و خانگی تهیه می‌ شود، آشنا خواهید شد. این پوره مخصوص طعم و مزه فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه پوره سیب با روش خانگی و سالم:

این پوره خوشمزه را می‌ توانید برای انواع کیک شیرینی و دسرها آماده کرده و استفاده کنید. شما علاقه مندان با پوره گوشت و پوره گل کلم با دستورهای خوشمزه و مخصوص دیگر هم آشنا خواهید شد.

دستور پوره سیب

مواد اولیه:

  • سیب: 2 عدد
  • چوب دارچین: 1 تکه
  • آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
  • آب:  1 دوم‌ پیمانه
  • نمک: نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

برای اماده کردن این پوره سیب به روش خانگی باید ابتدا سیب‌ ها را پوست کنده و قسمت دانه‌ های آن را جدا کنید. سیب‌ ها را به صورت مکعبی برش زده و درون قابلمه مناسب بریزید. مقداری آب لیموی تازه و چوب دارچین را به مواد درون قابلمه اضافه کنید.

حالا روی سیب‌ ها را آب ریخته و قابلمه را روی حرارت بگذارید. بعد از 10 دقیقه که سیب‌ ها روی حرارت باقی ماند، زمان داده تا به خوبی نرم شود. از روی حرارت برداشته و چوب دارچین را از درون قابلمه خارج کنید. در این بخش که سیب زمینی‌ ها به خوبی نرم شده می‌ توانید آن را با استفاده از گوشکوب یا گوشکوب‌ های برقی پوره نمایید.

روش تهیه پوره سیب

شما در صورت دلخواه می‌ توانید مقداری شکر به مواد درون پوره‌ ها اضافه کرده که این کار را باید در زمان اینکه پوره روی حرارت است، انجام دهید. همچنین می توانید از طعم دهنده طبیعی و شیرین دیگر هم بر ای این پوره استفاده کنید.

بعد از اینکه شکر درون پوره‌ ها حل شد، می‌ توان از روی حرارت بردارید. پوره های آماده شده را می‌ توانید درون شیشه‌ های تمیز ریخته و برای مدت طولانی نگهداری کنید. این پوره را می‌ توانید به عنوان یک طعم دهنده برای انواع کیک‌ ها دسرها و شیرینی‌ ها استفاده کنید.

شما می‌ توانید با همین روش پوره انواعی از میوه‌ ها را تهیه کرده و برای فیلینگ روی کیک‌ ها و شیرینی‌ ها از آن استفاده کنید. شما می‌ توانید برای عطر بهتر این پوره از مقداری گلاب هل یا کمی اسانس وانیل استفاده کنید. این پوره بسیار سالم بوده و می‌ توانید به عنوان یک میان وعده هم آن را تهیه کنید.

طرز تهیه پوره سیب

این پوره های برای میان وعده کودکان شما هم بسیار مقوی بوده و می‌ توانید برای وعده‌ های عصرانه هم این پوره های را داشته باشید. بعد از هر بار استفاده از پوره ها باید درب ظرف را به خوبی بسته تا کپک نزند. افزودن مقداری لیمو باعث شده تا این پوره ها کپک نزده ک برای مدت طولانی تر باقی بماند.

این پوره ها برای دسرهای خانگی هم مناسب بوده و برای فیلینگ دسرهای مانند محلبی و فرنی ها می توانید از ان ها استفاده کنید. این کیک و دسرها طعم فوق العاده ای داشته و می توانید برای وعده های مختلف یک میان وعده سالم و رژیمی داشته باشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان