متخصصان ژاپنی در آزمایشهای اخیر خود مشاهده کردند که آب گوجه فرنگی میتواند در کاهش فشارخون و کلسترول موثر باشد.
به گزارش به نقل از ایسنا، متخصصان علوم پزشکی و تغذیه در ژاپن معقتدند نوشیدن آب گوجه فرنگی که فاقد نمک باشد سطح فشار خون و کلسترول را در بزرگسالانی که در معرض بیماریهای قلبی - عروقی هستند کاهش میدهد.
سرخرگهای کرونری، عروق خونی هستند که ماهیچههای قلب را تغذیه میکنند. درصورتیکه این عروق دچار گرفتگی شوند ماهیچههای قلب نمیتوانند میزان خون مورد نیاز خود را دریافت کنند. بیماری کرونری قلب (CHD) به حمله قلبی منجر میشود.
در این مطالعه متخصصان دانشگاه پزشکی و دندانپزشکی توکیو در ژاپن به بررسی اطلاعات نزدیک به 500 نفر از جمله 297 زن پرداختند.
آنها با تاکید بر تاثیر مصرف آب گوجه فرنگی فاقد نمک اظهار داشتند: مصرف آب گوجه فرنگی موجب کاهش چشمگیر فشار خون در 94 نفر از این افراد شده است. علاوه بر این، میزان کلسترول بد خون 125 نفر از شرکت کنندگان در این مطالعه از 155 به 149.9 میلیگرم/ دسیلیتر کاهش پیدا کرد.
به گزارش اندی تیوی، این تاثیرگذاری در میان مردان و زنان و همچنین گروههای سنی مختلف مشابه بوده است.