
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین اعرافی 5 خرداد در همایش رونمایی از 300 اثر از منشورات المصطفی(ص) گفت: المصطفی(ص) رسالتهای سترگی را در این عالم دنبال میکند که علاوه بر تولید علم، باید در حوزه نشر فعال باشد.
وی افزود: این همه تلاش و اینک انتشار این آثار بخش کوچکی از ماموریت المصطفی(ص) است؛ اگر نگاهی واقع بینانهتر به این حوزهها داشته باشیم، باید بگوییم که این میزان کار در مقابل حجم عظیم مخاطبان ما در سطح جهان با گستره زبانی وسیع کار اندکی است.
اعرافی بیان کرد: تالیف و نشر باید با توجه به ظرفیت و اهمیت موقعیت زمانی و مکانی و مخاطبان آن حوزه باشد؛ در این راه باید با نقشه راه جامع و طرح مشخص در حوزه نشر و تالیف حرکت کنیم.
رئیس جامعهالمصطفی(ص) خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که در عرصه نشر بینالمللی مورد نیاز است، توجه به شبکهسازی تولید و نشر در داخل و خارج، ایجاد بانک اطلاعات الگودهی در حوزه نشر و اولویتدهی در حوزه متون درسی است.
وی گفت: در عرصه توزیع و تولید باید نگاه بسیار جامع و سنجیدهای وجود داشته باشد؛ محور ما بیشتر طلاب و محققان غیرایرانی هستند که در کنار اساتید ایرانی در این راه حرکت فعال دارند.
اعرافی یادآورشد: شاخصسازی و الگودهی جذابیت شکلی و محتوایی و ویرایشی در کنار حمایت از نشریات و آثار پژوهشی از مهمترین سیاستهای المصطفی در حوزه نشر است.
وی با اشاره به مبعث پیامبر اسلام، گفت: در روز مبعث بزرگترین پیام الهی به بشریت رسید که فرستنده پیام خداوند متعال و دریافت کننده پیام، فخر عالم امکان و پیام بالاترین پیامی است که خداوند به سوی بشر فرستاده که همان قرآن کریم است؛ خداوند با اسلام ظرفیت بشر را با مدل قرآنی و نبوی به بالاترین سطح رساند.
رئیس جامعهالمصطفی(ص) اظهار کرد: آنچه که قرآن را از دیگر کتب الهی مجزا کرده است این است که قرآن کتابی واقعنگر، دارای تفکر عمیق فلسفی و در عین حال در بردارنده وقایع حکمتآموز تاریخی است.
وی با ذکر این مطلب که قرآن دارای نگاه فلسفی و عقلانی و در عین حال تجربی و علمی و حسی است، گفت: در واقع جهتگیری آیات قرآن براساس یک زندگی ناب همراه با ارزشهای اخلاقی و الهی است که در زندگی پیامبر اکرم و پیام قرآنی متجلی است.