کوفته در انواع مختلفی تهیه می شود و دارای رسپی های جذابی است. شما می توانید در این قسمت با طرز تهیه کوفته برنجی خرمایی که بسیار مقوی است، آشنا شوید.

کوفتهای متفاوت با طعمی بینظیر
این کوفته بسیار مقوی و خوشمزه بوده و با ترکیب خرما طعم عالی دارد. شما در لینک با طرز تهیه کوفته سیرابی و کوفته سبزی شیرازی با رسپی های خوشمزه آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- گوشت چرخی: 800 گرم
- ترخون و مرزه: 1 قاشق غذاخوری
- برنج ایرانی: 2 لیوان
- نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
- زعفران: به مقدار لازم
- تخم مرغ: 1 عدد
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- خرما: 3 عدد
- پیاز 2 عدد
- روغن: به میزان لازم
- نان: به مقدار لازم
- آرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوفته برنجی خرمایی:
مدت زمان آماده سازی این کوفته بسیار کم بوده و در کمترین زمان می توانید یک کوفته خوشمزه و مقوی را تهیه کنید. ابتدا باید برنج را پاک کرده و شب قبل خیس نمایید. برنج خیس خورده را روی حرارت گذاشته و با آن مقداری آب اضافه کرده و نیم پز کنید.
برنج پخته شده را آبکشی کرده و برنجهای نیم پز آبکشی شده را بین پارچه پهن کرد و کمی آنها را خشک کنید. بعد از اینکه برنج شما خشک شد و آب آن کشیده شد، باید آن را درون مخلوط کن ریخته و به خوبی آن را آسیاب نمایید.

در قسمت دیگر باید سس این کوفته خوشمزه را تهیه کنید. سس این کوفته بسیار ساده و خوشمزه بوده و طعم فوق العادهای دارد. پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی برش بزنید.
درون تابه ای مقداری روغن ریخته و پیازها را درون آن سرخ کنید. پیازها را کمی تفت داده تا سبک و طلایی رنگ شود. مقداری رب گوجه فرنگی را به مواد درون تا به افزوده تفت داده تا رنگ رب باز شود.
مقداری فلفل، زردچوبه، نمک و زعفران دم کشیده شده را اضافه کرده و تفت دهید. اندازه 2 لیوان فرانسوی آب روی مواد ریخته و حالا سس شما آماده است را بعد از اینکه به جوش آمد، زیر آن را کم کرده تا سس شما جا افتاده شود.
حالا باید مواد کوفته را آماده کنید. یک پیاز را رنده کرده با آب اضافی آن را بگیرید. گوشت چرخی را به پیاز اضافه کرده و مقداری ادویه بزنید. سبزیجات ترخون و مرزه را پاک کرده آبکشی کنید و به ساطوری نمایید.چ

سبزیجات ساطوری شده را به مواد اضافه کرده و مقدار آرد نخودچی اضافه کنید. برنج های آسیاب شده و تخم مرغ را نیز اضافه کرده و مواد را با دست به خوبی ورز دهید.
مواد را کنار گذاشته تا استراحت کند. کوفته ها را به اندازه یک پرتقال گرد کرده و درون سس غلیظ بیندازید تا به خوبی پخته شده و جا افتاده داده شود. درون کوفته ها را می توانید، کمی باز کرده و مقداری خرما درون آن قرار دهید.
کوفته ها را بسته و درون سس بیندازید. بعد از انداختن درون سس به مدت 40 دقیقه باید به مواد کوفته زمان داده تا پخته شود. شما می توانید از سبزیجات معطر دیگر نیز استفاده کنید.