کوکوها دارای رسپی های متنوعی هستند. به عنوان مثال: کوکوی گردو با یک دستور ساده را می توانید تهیه کنید. در ادامه با مراحل طرز تهیه کوکو گردو آشنا خواهید شد.
طرز تهیه کوکو گردو:
این کوکو بسیار مقوی و انرژی زا است. شما می توانید این کوکو را برای وعده های مختلف تهیه کنید. طرز تهیه کوکو نودل و کوکو پونه با دستورهای ساده دیگر را در لینک بخوانید.

مواد اولیه:
- گردو آسیاب شده: 2 پیمانه
- پیاز: 1 عدد
- سیب زمینی: 1 عدد
- تخم مرغ: 8 عدد
- نمک: بهمیزان لازم
- فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
- بکینگ پودر: نوک قاشق چای خوری
طرز پخت:
آماده کردن این کوکو بسیار ساده است. ابتدا سیب زمینی ها را به همراه مقداری آب درون قابلمه انداخته و روی حرارت بگذارید. آب باید روی سطح سیب زمینی ها را بگیرد. در ادامه پیازها را رنده کرده آب آن را با دست بگیرید و درون کاسهای بریزید.
بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شد، پوست روی آن را گرفته و به مواد پیازها اضافه کرده و رنده کنید. تخم مرغ ها را نیز افزوده و مقداری گردوی آسیاب شده یا خرد شده را به درون مخلوط های خود اضافه نمایید. گردوها نباید خیلی پودر شود.

ادویه این کوکو مقداری بکینگ پودر، فلفل، نمک، زردچوبه و شکر می باشد. بکینگ پودر برای این است که بافت کوکو شما پفکی و خوب شود. افزودن شکر موجب شده تا این کوکو طعم بهتری بگیرد. شما می توانید از ادویه های مخصوص دیگر هم استفاده کنید.
حالا مواد را به خوبی ورز داده و به مدت یک ربع آن را استراحت دهید. در ادامه درون تابه ای مقداری روغن ریخته و اجازه دهید تا روغن کمی داغ شود. مقداری از مایع کوکو را برداشته درون روغن سرخ کنید. روی کوکو را برگردانده تا سمت دیگر آنها نیز سرخ شود.
کوکو گردوی شما آماده بوده و در این مرحله از طرز تهیه کوکو گردو می توانید آن را از درون تابه برداشته و در کنار سبزی کاهو گوجه و نان سنگک نوش جان کنید. در برخی از جاها این کوکو را در کنار پلو نیز سرو می کنند.

این کوکوی خوشمزه یکی از مقوی ترین انواع کوکوها بوده و به دلیل داشتن گردو و مغزیجات بسیار سالم است. افزودن میزان گردوها بیش از حد پودر شود، در هنگام پخت می سوزد و یا مزه خوبی نمی گیرد. گردو باید به میزانی پودر شود که زیر دندان آمده و برای این کار تنها کافی است گردوها را بکوبید.
شما علاقه مندان به آشپزی های خانگی می توانید طرز تهیه انواع کوکو را در آرگا و آموزش ببینید. این کوکوی مخصوص با این رسپی ساده را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم و در صورت دلخواه می توانید مواد دیگری درون کوکو اضافه کنید.
در زمان پخت باید توجه کنید که زیر حرارت کم باشد تا گردوهای آن نسوزد. همچنین برای تردتر شدن این کوکو می توانید از مقداری آرد سوخاری استفاده کنید. اگر بافت پفکی دوست دارید، باید مقداری بکینگ پودر را اضافه کنید.