دبیر ستاد توسعه فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی درهشتمین مدرسه تابستانی بینالمللی پژوهشگاه رویان سلول های بنیادی را درمانگر بسیاری از بدخیمی های خونی عنوان کرد.
به گزارش به نقل از ایرنا ،امیرعلی حمیدیه در هشتمین مدرسه تابستانی بینالمللی پژوهشگاه رویان به فواید شرکت در مدرسه تابستانی که باعث کسب تجربه محیط دانشگاهی و آشنایی با مباحث خارج ار محیط مدرسه، استفاده از اساتید و محققان برجسته، تقویت مهارت های شخصی، تقویت کار تیمی و افزایش اعتماد به نفس و مهارت های اجتماعی اشاره کرد.
به گزارش معاونت علمی ریاست جمهوری،دبیر ستاد توسعه فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی در ادامه افزود: درمان با استفاده از سلول های بنیادی قدمتی بیش از 50 سال دارد و هم اکنون در دنیا حدود 1/5 میلیون نفر این شانس را داشته اند که دریافت کننده ی پیوند سلول های بنیادی خون ساز باشند. این پیوند علاوه بر درمان بیماری های ژنتیکی خونی غیر بدخیم از قبیل تالاسمی و آنمی فانکونی، درمانگر بسیاری از بدخیمی های خونی است.
وی افزود: بحثی که پس از پیوند سلول های بنیادی خون ساز در درمان سرطان ها مطرح است ایمونوسل تراپی است که به طور قطع درمان آینده بسیاری از سرطان های خون و تومورها خواهد بود. در حال حاضر کارآزمایی های بالینی متعددی با استفاده از سلول های دندرتیک، سلول های کشنده ذاتی و همچنین سلول های T در جریان است و اقبال زیادی نسبت به آنها در علم پزشکی وجود دارد به طوریکه تنها کارآزمایی های بالینی با استفاده از سلول های T کایمریک طی سه سال اخیر رشد 6 برابر را نشان می دهد و به احتمال قوی یکی از آنها در اکتبر امسال تاییدیه سازمان غذا و داروی ایالات متحده ( FDA) را کسب خواهد کرد.
هشتمین مدرسه تابستانی بینالمللی پژوهشگاه رویان تا 5 مرداد ماه 96 ویژه دانشجویان و فارغ التحصیلان داخلی و خارجی رشته زیستشناسی و گرایشهای مرتبط و رشتههای علوم پزشکی به زبان انگلیسی در پژوهشگاه رویان در حال برگزاری است.
شش استاد برجسته شامل یک استاد خارجی، 4 استاد ایرانی مقیم خارج از کشور و یک استاد داخلی، اطلاعات مهم و پایهای و آخرین یافتههای حوزه سرطان را در هشتمین مدرسه تابستانی بین المللی پژوهشگاه رویان به دانشجویان شرکت کننده ارائه میکنند.