به گزارش ایسنا، این شاعر و نماینده هیأت داوران در نخستین جشنواره شعر رضوی جوانهها، شب دوشنبه (9 مردادماه)، در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره شعر رضوی جوانهها از سری برنامههای پانزدهمین جشنواره بینالمللی امام رضا(ع) در استان خراسان جنوبی، اظهار کرد: 59 قطعه شعر جشنواره در کتاب شعر جوانههای رضوی سال 96 چاپ خواهد شد. همچنین از میان 610 اثر رسیده از 215 شاعر سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره، سه نفر به عنوان نفرات اول تا سوم و پنج نفر به عنوان شاعران قابل تقدیر در این بخش پذیرفته شدند.
وی با بیان اینکه در بخش ویژه جشنواره هیچ یک از آثار به عنوان برگزیده انتخاب نشد، افزود: قالب اشعار رسیده به جشنواره، کلاسیک و آزاد بود.
نماینده هیأت داوران در نخستین جشنواره شعر رضوی جوانهها بیان کرد: تکراری بودن مضامین اشعار به جای یافتن و سرودن مضامین تازه که بتواند جذبکننده مخاطب کودک و نوجوان باشد، استفاده از زبان کهن و بیعنایتی به زبان روز و ارتباط نداشتن شعر با موضوع اصلی جشنواره از ضعفهای غالب آثار مورد بررسی بود.
رحماندوست با بیان اینکه لازم است زبان روز و مسائل غیرتکراری در خلق اشعار مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: باید اشعار مولوی، حافظ و دیگر شاعران ایرانی را بخوانید تا زیبا و درست سخن گفتن را بیاموزید.
وی افزود: زمانی که قصد دارید در مورد اهل بیت(ع)، نوروز و این قبیل مسائل، شعر بسرایید اگر بخواهید بزرگانه سخن بگویید باید به تاریخ نیز بپردازید.
رحماندوست در ادامه متذکر شد: شاعران باید شعر کودکی را که ناظر به وجود امام رضا(ع) نیز هست، برای کودکان شیرین کنند.
نماینده هیأت داوران در نخستین جشنواره شعر رضوی جوانهها گفت: در شعر کودک نباید از بعضی کلمات استفاده کرد چرا که این کلمات مخصوص افراد بالغ است.
در پایان این مراسم چند تن از شاعران از استانهای خراسانجنوبی، شیراز، یزد و اردبیل به شعرخوانی با موضوع امام رضا(ع) پرداختند.