ماهان شبکه ایرانیان

توصیه‌ هایی برای خرید کفش مناسب

یافتن یک جفت کفش مناسب به نظر آسان است، اما با ظهور کفش‌های مختلف برای فعالیت‌های گوناگون و تکنولوژی‌های جدید در تولید، این کار دیگر به‌راحتی گذشته نیست. با بنیتا همراه شوید تا به شما در انتخاب یک کفش مناسب کمک کنیم.

یافتن یک جفت کفش مناسب به نظر آسان است، اما با ظهور کفش‌های مختلف برای فعالیت‌های گوناگون و تکنولوژی‌های جدید در تولید، این کار دیگر به‌راحتی گذشته نیست. با بنیتا همراه شوید تا به شما در انتخاب یک کفش مناسب کمک کنیم.

به دنبال کفش‌هایی باشید که دارای قوس زیرین کافی باشند

خرید کفش

 

پای ما هر روزه و در هر قدم وزنی را تحمل می‌کند. در این میان قوس کف پا یک شگفتی مکانیکی است که هم عمل جذب شوک را انجام داده و هم به مکانیزم حفظ تعادل کمک می‌کند. مطمئن شوید که قوس زیرین کفش شما کافی و مناسب است.

به جنس کفه‌ی کفش خود دقت داشته باشید

کفش ورزشی

 

کفه‌های نرم معمولاً نسبت به کفه‌های سفت و غیر انعطاف‌پذیر راحت‌تر و بی‌صداتر هستند. برخی از کفه‌های خیلی سخت براثر تماس با زمین باعث تولید صدا شده و در محیط‌هایی نظیر بیمارستان موجب ناراحتی دیگران، می‌شود. به همین خاطر با توجه به نوع کار خود، کفشتان را انتخاب کنید.

به جنس رویه‌ی کفش خود نیز دقت داشته باشید

کفش مردانه

 

اکثر کفش‌ها به‌طور سنتی از چرم ساخته شده‌اند، اما این چرم‌ها انواع و درجه‌های مختلفی داشته و هرکدام از آن‌ها ویژگی‌های خاص خود را دارند. برای مثال چرم جیر نیازی به واکس زدن ندارد. برخی دیگر از چرم‌ها از پوست حیواناتی نظیر تمساح یا شترمرغ ساخته شده‌اند. ازاین‌رو بسیاری از افراد دوست دار محیط‌زیست از آن‌ها دوری کرده و به سراغ چرم‌های مصنوعی می‌روند.

شماره‌ی دقیق کفش خود را بدانید

کفش آل استار

 

اندازه‌ی دقیق پای خود از نظر طول و عرض را بدانید. این کار تنها راه در یافتن کفش مناسب برای شماست. همه‌ی پاها به یک شکل نبوده و حتی گاهی اوقات دو پای یک فرد هم دارای تقارن صددرصدی نیستند.

به اندازه‌ی پاشنه‌ی کفش خود دقت کنید

کفش ورزشی

 

پاشنه‌ی کفش خانم‌ها معمولاً بلندتر از آقایان است. دلیل این کار بالا بردن جذابیت آن‌ها و همچنین لاغرتر نشان دادن خانم‌ها است. اما این کار راحتی را از فرد گرفته و حتی سلامت پای او را به خطر می‌اندازد.

در انتخاب کفش تنها به موضوع قیمت آن توجه نکنید

کفش فرسوده

 

کفش‌های ارزان‌قیمت دوام چندانی ندارند، یا اینکه مثل کفش‌های گران‌قیمت‌تر پای شما را محافظت نمی‌کنند.

کفش اسپرت

پس از توجه به نکاتی در مورد خود کفش، حالا به چند توصیه در باب خرید آن توجه کنید:

1- در هنگام ظهر به سراغ خرید کفش بروید. پای شما به‌طور طبیعی در این ساعت از روز بزرگ‌تر می‌شود.

2- همان جورابی را به پا کنید که قصد دارید آن را با کفش خود بپوشید.

3- با کفش موردنظر قدم زده و به‌آرامی قسمت جلوی آن را فشار دهید تا مطمئن شوید که بین انگشت شست شما و نوک کفش یک سانتی‌متر فضای خالی وجود دارد. این فضای خالی به پای شما اجازه می‌دهد تا در هنگام قدم برداشتن به جلو آزاد باشد.

4- به این حرف توجه نکنید که کفش پس از مدتی جا باز می‌کند. به سراغ کفشی بروید که از اول اندازه‌ی پای شما باشد.

5- به‌راحتی پای خود توجه کرده و تنها به سایز نوشته‌شده روی کفش اکتفا نکنید. سایز کفش‌ها در بسیاری از شرکت‌ها متفاوت است. به تبلیغات کفش‌ها برای راحتی آن‌ها توجه نکنید. بهترین قاضی برای این کار خود شما هستید.

کفش نایک

 

6- به عرض و طول کفش توجه کنید. اگر به هنگام پوشیدن کفش، قسمت گوشت زیر پنجه‌ی پای شما تحت‌فشار قرار گرفت از فروشنده بخواهید تا کفشی عریض‌تر به شما بدهد. خرید کفش‌هایی که یک شماره بزرگ‌تر بوده اما از نظر عرضی هیچ تغییری در آن‌ها ایجاد نشده است، به شما کمک نخواهد کرد.

7- به داخل کفش نگاه کرده و از نبود هرگونه زائده‌ای که ممکن است پای شما را اذیت کند مطمئن شوید.

منبع: بنیتا


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان