انار پلو یکی از غذاهای خوشمزه‌ای است که در فصل انار پخته می‌شود و طعمی عالی دارد. این پلو رنگارنگ که اصالت شیرازی دارد را می‌توان با انواع مرغ، گوشت، بلدرچین و کوفته ریزه سرو و نوش جان کرد. در این مطلب می‌توانید دستورپخت انار پلو را بخوانید.

مواد لازم

برنج 4 پیمانه

پیاز 1 عدد

دانه انار 2 پیمانه

گشنیز خرد شده 1 لیوان

گردو خرد شده 1/2 لیوان

خلال پسته 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری

نمک مقدار لازم

طرز تهیه:

1- پیاز را خرد کنید و همراه با کمی کره تفت دهید. گردو، پیاز، نمک و فلفل  را اضافه کنید و 2-3 دقیقه تفت دهید. 

2- برنج را بشویید و  30 دقیقه قبل از پخت همراه با آب و نمک بخیسانید.

3- یک قابلمه متوسط را تا نیمه آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد، سپس برنج را داخل آب در حال جوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید.

4- مایه انار را لابه‌لای برنج آبکشی شده بریزید و قابلمه را روی حرارت را بگذارید تا برنج بخار کند.

5- پس از این که برنج بخار کرد چند قاشق روغن را در نصف لیوان آب حل کنید و روی برنج بریزید. سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و حدود 1 ساعت اجازه دهید برنج دم بکشد.

6- انار پلو حاضر شده را سپس در دیس بریزید و با گشنیز، زعفران، دانه انار و خلال پسته تزئین کنید و با انواع مرغ، جوجه، ماهیچه، گوشت و ... سرو کنید.

نوش جان!

,