شناسه : ۶۹۰۹۲۰ - چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۱۸
انار پلو
انار پلو یکی از غذاهای خوشمزهای است که در فصل انار پخته میشود و طعمی عالی دارد. این پلو رنگارنگ که اصالت شیرازی دارد را میتوان با انواع مرغ، گوشت، بلدرچین و کوفته ریزه سرو و نوش جان کرد. در این مطلب میتوانید دستورپخت انار پلو را بخوانید.
انار پلو یکی از غذاهای خوشمزهای است که در فصل انار پخته میشود و طعمی عالی دارد. این پلو رنگارنگ که اصالت شیرازی دارد را میتوان با انواع مرغ، گوشت، بلدرچین و کوفته ریزه سرو و نوش جان کرد. در این مطلب میتوانید دستورپخت انار پلو را بخوانید.
مواد لازم
برنج 4 پیمانه
پیاز 1 عدد
دانه انار 2 پیمانه
گشنیز خرد شده 1 لیوان
گردو خرد شده 1/2 لیوان
خلال پسته 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
نمک مقدار لازم
طرز تهیه:
1- پیاز را خرد کنید و همراه با کمی کره تفت دهید. گردو، پیاز، نمک و فلفل را اضافه کنید و 2-3 دقیقه تفت دهید.
2- برنج را بشویید و 30 دقیقه قبل از پخت همراه با آب و نمک بخیسانید.
3- یک قابلمه متوسط را تا نیمه آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد، سپس برنج را داخل آب در حال جوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید.
4- مایه انار را لابهلای برنج آبکشی شده بریزید و قابلمه را روی حرارت را بگذارید تا برنج بخار کند.
5- پس از این که برنج بخار کرد چند قاشق روغن را در نصف لیوان آب حل کنید و روی برنج بریزید. سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و حدود 1 ساعت اجازه دهید برنج دم بکشد.
6- انار پلو حاضر شده را سپس در دیس بریزید و با گشنیز، زعفران، دانه انار و خلال پسته تزئین کنید و با انواع مرغ، جوجه، ماهیچه، گوشت و ... سرو کنید.
نوش جان!
,