به گزارش خبرنگار مهر، رمان «مثلثهای موازی» نوشته مژده سالارکیا در 23 فصل کوتاه نوشته و منتشر شده است. سالارکیا بازبانی روان و ساده، داستانش را روایت و مخاطب را با خود همراه می کند.
در بخشی از این رمان میخوانیم: «آن زمان هنوز آقای ابعاد صدایش نمیکردم. این اسم را خودم برایش انتخاب کردهام. همیشه دنبال شناخت زنها از همه ابعاد بوده. خودش هم خبر ندارد که هیچ وقت حتی توی تنهاییهایم اسمش توی کلهام نچرخیده. استاد گفته بود: «این هم دوست تازهی من و جانشین تو!» توی ذهنم دنبال یک اسم میگشتم اما همهاش نام تو میآمد توی ذهنم. آن روز حتی اسم آقای ابعاد را هم رویش نگذاشته بودم؛ اسمی که خودش هنوز هم از آن خبر ندارد. مهم هم نیست. میشود با بعضی آدمها سالها زندگی کرد و حتی یک بار هم آنها را به اسم صدا نزد. مثل مامان. هیچ وقت اسم بابا را نمیگفت. اگر شناسنامهام نبود، هیچ وقت اسمش را نمیفهمیدم. اسم بابا فقط وقتی داشتم فرمی را پر میکردم به دردم خورده بود. تا وقتی کسی را به نام صدا نکنی برایت مهم نمیشود.»
در رمان «مثلث های موازی» به ارتباط زن و مرد و تفاوت های روانی آنها با یکدیگر اشاره شده؛ البته این تفاوت ها، نه نظرات یک کارشناس روان شناسی که تجربه های زیستی نویسنده است. برای مثال در جایی می خوانیم: «مامان همیشه می گوید مردها حافظه درست و حسابی ندارند. برای همین است که همیشه می توانند از اول شروع کنند ولی ما نگرانیم روز خوب، همانی باشد که پشت سر گذاشته ایم.»
رمان «مثلثهای موازی» را نشر پیدایش در 500 نسخه و 180 صفحه و با قیمت 16000 تومان در بخش بزرگسال منتشر کرده است. این رمان چهارشنبه، 18 بهمن ماه از ساعت 16 تا 18 با حضور مهدی یزدانی خرم در دفتر انتشارات پیدایش به نشانی خیابان انقلاب، خیابان فخررازی، خیابان شهدای ژاندارمری غربی، پلاک 86 برگزار می شود.