شناسه : ۱۰۲۳۰۰۴ - جمعه ۱۵ تیر ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۳۱
کیک اورئو، به کالری اش میارزد!
این کیک یک دسر شکلاتی خوشمزه است که با بیسکوییت تزئین میشود. میتوانید آن را با چای یا نسکافه میل کنید و لذت ببرید.
ماهنامه کیک و شیرینی: این کیک یک دسر شکلاتی خوشمزه است که با بیسکوییت تزئین میشود. میتوانید آن را با چای یا نسکافه میل کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
- آرد (الک شده): یک و یک دوم پیمانه
پودر کاکائو: 2 قاشق سوپخوری
بیسکوئیت اورئو (پودر شده): یک پیمانه
بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
نمک: 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: یک پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
ماست: یک پیمانه
کره (ذوب شده): یک دوم پیمانه
مواد لازم کرم:
- پنیر خامه ای: 760 گرم
بیسکویت (پودر شده): یک چهارم پیمانه
پودر شکر: یک سوم پیمانه
مواد لازم اضافی:
- بیسکویت اورئو: برای تزئین
طرز تهیه:
- کرم میانی بیسکویت های اورئو را جدا کرده و آنها را پودر کنید.
- سپس با آرد الک شده، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
- تخم مرغ ها را با شکر در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
- وانیل و ماست را اضافه و مخلوط کنید.
- مخلوط آرد و کره را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
- خمیر به دست آمده را در قالب از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید.
- حدود 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
- سپس آن را از فر در آورید و اجازه دهید خنک شود.
- برای تهیه کرم، پنیر خامه ای، کره، بیسکویت پودر شده و پودر شکر را با هم مخلوط کنید تا خامه ای شوند.
- کیک خنک شده را به سه قسمت مساوی به طور افقی برش دهید.
- روی هر قسمت کیک، کرم بمالید و روی هم قرار دهید.
- روی کیک و کناره های آن را با کرم بپوشانید و آن را با بقیه کرم و بیسکویت اورئوی خرد شده تزئین کنید.
- کیک را حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- سپس سرو کنید.