گیاهخواری و وگانیسم از جمله
جریان های محبوب در دنیای امروز هستند. وگان ها نه تنها گوشت مصرف نمی کنند، بلکه
هیچ گونه محصول حیوانی دیگر نیز در رژیم غذایی آنها جای نمی گیرد. گیاهخواران
افرادی هستند که شدت سختگیری کمتری داشته و ممکن است حتی از غذاهای دریایی نیز در
رژیم غذایی خود استفاده کنند.
به گزارش گروه سلامت عصر ایران
به نقل از "اسپون یونیورسیتی"، یکی از روش های مصرف پروتئین بیشتر برای
گیاهخواران دریافت آن از سبزیجاتی است که مصرف می کنند و بر همین اساس، آگاهی از
میزان پروتئین موجود در آنها اهمیت دارد. بدن هر فردی با فرد دیگر متفاوت است و در
گام نخست باید این که چه میزان پروتئین نیاز دارید را مشخص کنید. در ادامه با برخی
از سبزیجات محبوب و میزان پروتئین موجود در آنها بیشتر آشنا می شویم.
بروکلی: چهار گرم
هر شاخه بروکلی دارای 0.9
گرم پروتئین است و اندازه یک وعده سرو آن شامل حدود 150 گرم بروکلی خام می شود.
هویج: یک گرم
یک وعده هویج حدود پنج هویج
اندازه متوسط را شامل می شود.
گوجه فرنگی: یک گرم
یک وعده گوجه فرنگی برابر با
یک گوجه فرنگی اندازه متوسط است. درباره این که گوجه فرنگی در میان میوه ها قرار
می گیرد یا سبزیجات بحث وجود دارد، اما در اینجا به عنوان یک سبزی مد نظر قرار
گرفته است.
بادمجان: یک گرم
یک وعده بادمجان در قالب یک
فنجان از بادمجان خام در نظر گرفته می شود.
کلم کیل: 2 گرم
یک فنجان، یا 67 گرم از کلم
کیل خام به عنوان یک وعده در نظر گرفته می شود.
مارچوبه: 2.9 گرم
هر شاخه مارچوبه حدود 0.4
گرم پروتئین دارد، اما یک وعده از آن برابر با یک فنجان در نظر گرفته می شود.
کلم بروکسل: 3 گرم
یک فنجان از جوانه های کلم
بروکسل به عنوان یک وعده در نظر گرفته می شود.
کاهو: یک گرم
یک وعده کاهو برابر با 72
گرم از آن در نظر گرفته می شود.
اسفناج: یک گرم
یک وعده اسفناج برابر با یک
فنجان یا 30 گرم از اسفناج خام در نظر گرفته می شود.
کدو سبز: 2 گرم
یک وعده کدو سبز برابر با یک
فنجان یا 124 گرم کدو سبز خام در نظر گرفته می شود.
کدو حلوایی: یک گرم
یک فنجان کدو حلوایی خام
برابر یک وعده از آن در نظر گرفته می شود.
خیار: یک گرم
یک وعده خیار برابر با یک
فنجان از خیار خام برش خورده در نظر گرفته می شود.