ماهان شبکه ایرانیان

چگونه سالم و شاد باشیم؟

شادی و سلامتی بیش از آنچه فکر می کنید به یکدیگر وابسته هستند. یک سبک زندگی سالم می تواند خلق و خوی شما را تا حدی زیادی بهبود بخشیده و رضایت از زندگی را بالاتر ببرد. بنابراین به این موضوع فکر کنید که چگونه سالم و شاد باشیم؟

شادی و سلامتی بیش از آنچه فکر می کنید به یکدیگر وابسته هستند. یک سبک زندگی سالم می تواند خلق و خوی شما را تا حدی زیادی بهبود بخشیده و رضایت از زندگی را بالاتر ببرد. داشتن تفکر مثبت و انگیزه در زندگی می تواند عمر شما را طولانی تر کرده و به دوری از عادات ناسالم کمک نماید. ذهنیت خوش بینانه، رژیم غذایی سالم، استفاده معقول همگی می توانند بر شادی و سلامت شما تاثیرگذار باشند. بنابراین به این موضوع فکر کنید که چگونه سالم و شاد باشیم؟

 

شادی و سلامتی

1. تفکر مثبت داشته باشید

تفکر مثبت یک گام بزرگ برای ایجاد یک ذهنیت شادتر است. به جای تمرکز بر منفی، افکار خود را به سمت تفکر خوش بینانه تغییر دهید. سعی کنید از خودانتقادی دوری کنید. هر گاه تفکر منفی به سمت شما می آید، آن را به عنوان یک ایده مثبت در نظر گرفته و از آن بهره ببرید. در زمان هایی که اشتباه می کنید، آن را به عنوان یک فرصت یادگیری بپندارید و در مراحل بعدی زندگی از آن استفاده نمایید.

 

2. خودتان را با دیگران مقایسه نکنید

مقایسه با دیگران یکی از آفت های بزرگ  شبکه های اجتماعی است. بدانید که ظاهر زندگی هیچگاه گویای باطن ان نخواهد بود. بنابراین برای وجود چیزهای خوب و با ارزش در زندگی خود سپاسگزار باشید. مقایسه با دیگران فقط می تواند در جنبه های انگیزشی مفید باشد. در غیر این صورت تبدیل به یک عامل مخرب شادی خواهد شد.

 

3. استرس را در زندگی خود مدیریت نمایید

استرس می تواند خلق و خو و سلامت جسمی شما را تحت تأثیر قرار دهد. این امر می تواند باعث اضطراب، خشم و تحریک پذیری و همچنین سردرد، دردهای عضلانی، خستگی و مشکلات خواب شود. استرس می تواند به آرامی در طول زمان ایجاد شود. توجه کنید که بدن شما چه واکنشی نشان خواهد داد. برای مدیریت استرس می توانید، مواردی را که منجر به بروز تنش می شود، لیست کنید. زندگی کاری برای بیشتر افراد دارای فعالیت های استرس زا خواهد بود. بنابراین می توانید تعهدات و مسئولیت های خود را کاهش داده و حدود فعالیت های خود را مرز بندی کنید. سپس بر روی واکنش های خود به استرس تمرکز نمایید. انجام تمرین های تنفسی می تواند یکی از روش های مدیریت استرس باشد.

 

4. زمانی را به فعالیت های آرامش بخش اختصاص دهید

حداقل روزی نیم ساعت از زمان خود را به انجام فعالیت های آرامش بخش اختصاص دهید. هیچ کار دیگری را در این زمان انجام ندهید و آن را به یک روند در زندگی روزمره خود تبدیل کنید. مدیتیشن، یوگا، تای چی و سایر اقدامات ذهنی یک راه عالی برای ترک استرس و از بین بردن تنش است. فعالیت های دیگر مانند پیاده روی، کتاب خواندن، دوش گرفتن نیز می تواند برای شما آرامش بخش باشد.

 

سلامتی و شادی

5. رژیم غذایی خود را بهینه سازی کنید

رژیم غذایی در شادی و سلامتی افراد نقش بسیار پررنگی خواهد داشت. امروزه با توجه به گسترش علم و تکنولوژی و مشغله زیاد افراد، آن ها از رژیم غذایی خود غافل خواهند شد. بنابراین وقت کمتری را صرف انتخاب مواد غذایی سالم و آشپزی می کنند. بنابراین به مرور دچار بیماری های مانند فشار خون، کبد چرب، چاقی، دیابت و ... خواهند شد. اگر بخواهیم نکات مهم در رژیم غذایی را یادآوری نماییم، می توانیم آن ها را در موارد زیر خلاصه کنیم:

  • خوب بجوید تا احساس رضایت بیشتری کنید
  • مصرف 5 یا 6 وعده میوه و سبزی را در برنامه غذایی خود قرار دهید
  • مواد غذایی سرشار از فیبر انتخاب نمایید
  • امگا 3 را هرگز فراموش نکنید
  • از غذاهای کنسرو شده و آماده دوری کنید
  • مواد غذایی سالم را جایگزین مواد غذایی ناسالم نمایید
  • وعده های غذایی را در ساعت های مشخص بخورید
  • شام را حداقل دو ساعت قبل از خوابیدن میل کنید

 

6. به اندازه کافی بخوابید

خواب خوب شب می تواند تا حد زیادی تمرکز و حافظه شما را بهبود بخشد. سیستم ایمنی بدن تحت تاثیر مستقیم خواب شب است. بنابراین با تقویت آن، مقابله با استرس راحت تر خواهد شد. بین 7 تا 9 ساعت زمان مناسبی برای خواب شب خواهد بود. البته ممکن است برای افراد مختلف کمی تغییر کند. سعی کنید حداقل یک ساعت قبل از خواب شب، از وسایل الکترونیکی مانند رایانه، تبلت، گوشی همراه و .... دوری نمایید. دوش آب گرم یا مصرف دمنوش های گیاهی می تواند قبل از خواب به آرامش شما کمک کند.

 

7. حداقل 30 دقیقه در روز ورزش کنید

ورزش یک راه عالی برای حفظ سلامت و تناسب اندام بدن است. همچنین دارای مزایای مهمی برای سلامت روانی شماست. حداقل 2-3 بار در هفته می توانید ورزش های سنگین مانند وزنه برداری، شنا، دو و میدانی، دوچرخه سواری و بدن سازی را انجام دهید. اگر وقت این کار را ندارید، می توانید هر روز ورزش های سبک مانند پیاده روی یا یوگا را حداقل به مدت نیم ساعت در برنامه خود قرار دهید. از هر فعالیتی که شما را وادار به حرکت می کند، استقبال نمایید.

 

8. روزانه بین 10 تا 15 دقیقه در معرض نور خورشید قرار بگیرید

مقدار کم نور خورشید می تواند بر روی خلق و خوی شما تاثیر مثبت داشته باشد. تولید ویتامین D در بدن می تواند خطر ابتلا به بیماری های خاص را کاهش دهد. برای این کار کافی است کمی بیرون از منزل و در برابر نور خورشید فعالیت نمایید. پیاده روی، دوچرخه سواری می تواند گزینه خوبی باشد. اگر تابش نور خورشید زیاد است و یا می خواهید زمان زیادی را مقابل آن قرار بگیرید، حتما از کرم های ضد آفتاب مناسب استفاده نمایید. اگر کمتر در برابر نور خورشید هستید، از مکمل های ویتامین D با نظر پزشک استفاده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان