درست کردن کاپ کیک سرگرمکننده و جذاب است و از آن لذتبخشتر مرحله خوردن کاپ کیکهای خوشمزهای است که خودتان به صورت خانگی تهیه کردهاید. کاپ کیک از دسرهای پرطرفداری است که در طعمها و با تزئینات و شکلهای مختلف وجود دارد. ترکیب آن با مارشملو و روکش شکلات بسیار هیجان انگیز است بنابراین با ما همراه باشید تا طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با روکش مارشملو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک با مارشملو و روکش شکلات
- نصف فنجان کره
- یک و یک سوم فنجان آرد
- سه چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- یک سوم فنجان پودر کاکائو
- نصف قاشق چایخوری اسپرسو فوری
- یک سوم فنجان آب جوش
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- یک و یک چهارم فنجان شکر
- یک چهارم فنجان روغن گیاهی
- 2 عدد تخم مرغ (همدما با اتاق)
- 1 عدد زرده تخم مرغ (همدما با اتاق)
- مواد لازم برای روکش مارشملو
- 10 عدد سفیده تخم مرغ
- دو و یک چهارم فنجان شکر
- سه چهارم قاشق چایخوری کرم تارتار
- دو ویک چهارم قاشق چایخوری عصاره وانیل
مواد لازم برای روکش شکلاتی
3 قاشق غذاخوری روغن نارگیل تصفیه شده
3 فنجان چیپس شکلات
طرز تهیه کاپ کیک
فر را روشن کنید تا گرم شود (176 درجه سانتیگراد) و قالبهای کاپ کیک را آماده کنید.
آرد، جوش شیرین و نمک را در کاسهای بزرگ مخلوط کنید. آب را جوش بیاورید و اسپرسو فوری را در آن ریخته و تا وقتی کامل حل شود هم بزنید و بعد پودر کاکائو و وانیل را به آن اضافه کنید.
شکر و کره را با مخلوطکن حدود 10 دقیقه هم بزنید؛ تخم مرغها و زرده تخم مرغ را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید (حدود 2-3 دقیقه بین اضافه کردن هرکدام فاصله بدهید). روغن گیاهی را هم اضافه کنید و تا وقتی مخلوط کاملا نرم شود.
آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. خمیر را داخل قالبها بریزید و 20-25 دقیقه بپزید.(برای چک کردن اینکه داخل کاپ کیک کاملا پخته است یک خلال دندان را در آن فرو کنید و اگر تمیز بیرون آمد معلوم میشود کاملا مغزپخت شده است).
طرز تهیه مارشملو
سفیده تخم مرغ، شکر و کرم تارتار را داخل ظرف مقاوم به حرارت ریخته و روی ظرف حاوی آب جوش قرار دهید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید، مواد بعد از حدود 7 دقیقه کم کم گرم میشود. در این مرحله وانیل را اضافه کنید (اگر مایل بودید میتوانید در اینجا مقداری رنگ خوراکی هم اضافه کنید تا مارشملو شما رنگی شود). مواد را با استفاده از همزن حدود 5-10 دقیقه با دور تند هم بزنید.
کاپ کیکها را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند، بعد مارشملو آماده شده را روی آن ریخته و 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
طرز تهیه روکش شکلاتی
روغن نارگیل و چیپسهای شکلات را داخل ظرفی بریزید و 30 ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید، آن را بیرون آورده و هم بزنید و دوباره این کار را تکرار کنید. این روند را ادامه دهید تا مواد کاملا ذوب شوند.
شکلات آبشده را روی کاپ کیکها بریزید، آنها را به مدت 10 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا شکلات کمی خودش را بگیرد و بعد سرو کنید و از خورن کاپ کیکهای خوشمزه خانگیتان لذت ببرید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون گلوتن