یک فعال صنفی در گفت‌و‌گو با اقتصادآنلاین؛

شکلات ۲۵درصد گران شد/ ارزآورى ۴۵۰میلیون دلاری شیرینی و شکلات در سال۹۸

اقتصاد آنلاین - فاطمه اکبرخانی؛ جمشید مغازه‌ای در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادآنلاین، تامین روغن پالم و شکر را مشکل اصلی صنعت شیرینی و شکلات عنوان کرد و افزود: برای تامین روغن پالم جلسات مختلفی برگزار کرده‌ایم و درصدد حل و فصل آن هستیم، ضمن اینکه مشکل توزیع شکر نیز با افزایش قیمت این کالا، تا حدودی برطرف شده است.

مغازه‌ای با اشاره به افزایش حدود 25درصدی قیمت تمام شده شکلات، درباره عوامل موثر بر این گرانی توضیح داد: قیمت مواد اولیه از جمله گندم و شکر حدود 1500تومان گران‌تر شده، ضمن اینکه در تامین روغن پالم هم مشکل داریم و این موارد باعث شده که قیمت تمام شده شکلات حدود 20 تا 25درصد افزایش یافته است.

او همچنین از افت تقاضا برای شکلات خبر داد و گفت: با شیوع ویروس کرونا و کاهش قدرت خرید مردم، همچنین غیرضروری بودن شکلات در سبد مصرفی خانوار تقاضا برای این کالا حدود 30درصد کاهش یافته؛ از این رو برای افزایش قیمت باید احتیاط کنیم و به همین خاطر شکلات تا پایان ماه رمضان تغییر قیمتی نخواهد داشت.

رییس انجمن بیسکویت، شیرینی و شکلات درباره وضعیت صادرات نیز خاطرنشان کرد: سال گذشته صادرات شکلات در پی شیوع ویروس کرونا و بسته شدن مرزها کاهش یافت و میزان ارزآوری آن تا پایان سال به 450میلیون دلار رسید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان