به گزارش مهر، محققان دانشگاه کیوشو ژاپن دریافتند نوشیدن چهار فنجان یا بیشتر چای سبز همراه با دو فنجان قهوه در روز با کاهش 63 درصدی ریسک مرگ در طول میانگین 5 سال مرتبط بود.
مصرف روزانه تنها یک فنجان قهوه یا چای سبز نیز ریسک مرگ را 12 تا 15 درصد در افراد دیابتی کاهش میدهد.
دکتر «یوجی کوموریتا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «نوشیدنیهای نظیر قهوه و چای سبز برای سلامت مفید هستند. ما نشان داده ایم که مصرف چای سبز و قهوه با کاهش مرگ و میر به هر علتی مرتبط است و به نظر میرسد اثر ترکیبی آن در افراد دیابتی بیشتر است.»
به گفته کوموریتا، «مشخص نیست که چگونه این نوشیدنیها به سلامت کمک میکنند. هر دو این نوشیدنیها حاوی مواد مغذی کاهش دهنده التهاب هستند.»
بیشتربخوانید:
این مطالعه شامل 5000 فرد بزرگسال ژاپنی با میانگین سنی 66 سال بود که مبتلا به دیابت بودند. این افراد حدود 5 سال تحت نظر بودند.
شرکت کنندگان پرسشنامهای در مورد مواد خوراکی و نوشیدنی مصرفی تکمیل کردند.
در طول این مدت بالغ بر 300 نفر فوت کرده بودند.
محققان دریافتند افرادی که چای سبز یا قهوه مینوشیدند کمتر در طول این مطالعه فوت کردند.
بیشتربخوانید: