نرگسی یکی از انواع غذا های ایرانی است که با تخم مرغ تهیه می شود. در ادامه مطلب طرز تهیه نرگسی با 2 دستور متفاوت را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم لطفا تا پایان مطلب ما را همراهی کنید.
نرگسی شباهت زیادی به املت اسفناج دارد. این غذای محلی را با تخم مرغ و پیاز داغ و گاهی هم سیر طبخ می کنند که افزودن سیر به این غذا به ذائقه شما بستگی دارد.
مواد لازم
- تخم مرغ : 5 عدد
- روغن : 200 گرم
- اسفناج : 500 گرم
- پیاز : 2 عدد
- زعفران : 1/2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه نرگسی
در مرحله اول ابتدا باید اسفناج ها را بعد از شستن کاملا خرد کنید.
سپس آن ها را در قابلمه ای مناسب با نصف لیوان آب بپزید توجه داشته باشید بعد از پخت کامل اسفناج ها نباید آب در درون قابلمه باقی مانده باشد. سپس پیاز ها را به صورت نگینی ریز کاملا خرد کنید و پیاز را در تابه ای مناسب سرخ کنید بعد از اینکه پیاز ها به خوبی سرخ شدند اسفناج را اضافه کنید تا سرخ شود توجه داشته باشید که رنگ اسفناج ها باید بعد از سرخ شدن براق شود.
سپس اسفناج ها را در کف تابه به خوبی صاف و یکدست کنید و روی سطح اسفناج ها مقداری نمک و زعفران آب کرده و فلفل بریزید. در مرحله بعد تخم مرغ ها را در ناحیه های مشخص شده بر روی اسفناج ها قرار دهید توجه داشته باشید که بهتر است شکل تخم مرغ ها سالم بماند.
نکاتی در دستور پخت نرگسی
- در موقع طبخ نرگسی بعد از افزون تخم مرغ ها به اسفناج حتما درب تابه را ببندید تا تخم مرغ ها به خوبی پخته شوند.
- پیاز ها را برای طبخ نرگسی کاملا ریز خرد کنید و حتما آن ها را به خوبی سرخ کنید تا طعم این غذا خوشمزه تر شود.
- اضافه کردن فلفل دلمه ای به نرگسی طعم این غذا را بسیار خوشمزه و ایده آل می کند.
- می توانید اسفناج ها را در گوشه ای از تابه قرار دهید سپس تخم مرغ ها را در قسمت خالی تابه سرخ کنید.
بعد از اینکه نرگسی پخته شد آن را از تابه خارج کنید. شما می توانید این غذای خوشمزه را به همراه نان و ماست و یا ترشی بادمجان میل کنید.
آموزش تهیه نرگسی با قارچ
نرگسی از جمله غذای اصیل ایرانی است که به سادگی می توان آن را با طعم های مختلف در منزل تهیه کرد و از ظرف این غذای خوشمزه مقوی لذت برد. در مطالب گذشته با نرگسی کدو، نرگسی بادمجان آشنا شدید در ادامه این بخش شما را با دستور تهیه نرگسی با قارچ آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم:
- اسفناج تازه: 220 گرم
- قارچ بزرگ: 3 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- پیاز خرد شده: نصف پیمانه
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
دستور پخت:
در ابتدا اسفناج ها را پاک کرده و خوب بشویید، بعد از خارج شدن آب اضافی، آن ها را به اندازه 2 سانتی برش بزنید.
قارچ ها را خوب بشویید و به شکل درشت خرد نمایید تا زمان پختن کوچک نگردند.
ماهیتابه چدنی یا تفلونی را بر روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم بگذارید و روغن زیتون را داخل آن بریزید، بعد از داغ شدن روغن، پیازها و بعد قارچ ها را بریزید و تفت دهید تا کاملا آب قارچ ها تبخیر شود.
در مرحله بعدی پخت نرگسی باید اسفناج های خرد شده را درون تابه بریزید و به اندازه 1 الی 2 دقیقه تفت دهید.
سپس فلفل سیاه و نمک را به آن بیفزایید و مواد را به طور یکسان در داخل ماهیتابه پخش نماید.
تخم مرغ ها را بشکنید و روی مواد نرگسی بریزد، بهتر است که حالت زرده و سفیده به هم نریزد. بعد درب تابه را بگذارید و 3 الی 4 دقیقه به آن زمان دهید تا تخم مرغ ها بپزند و به اصطلاح ببندند.
امیدواریم از طرز تهیه نرگسی در منزل لذت ببرید. برای مشاهده انواع غذای محلی کلیک کنید.