ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه گبوله سنتی یک صبحانه مقوی و خوشمزه

در این مطلب توجه شما را به طرز تهیه گبوله صبحانه مقوی جلب خواهیم کرد که امیدواریم از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید و مورد توجه تان قرار بگیرد.

طرز تهیه گبوله سنتی یک صبحانه مقوی و خوشمزه

گبوله از انواع صبحانه های سنتی شهرستان کازرون می باشد و اگر شما تمایل دارید صبحانه ای مقوی میل کنید بهتر است از طرز تهیه گبوله در منزل غافل نشوید. در دستور تهیه این صبحانه محبوب از آرد گندم و گل بابونه و زردچوبه و آب و شکر و روغن استفاده می شود.

برای وعده صبحانه می توانید خامه صبحانه و گبوله و کیک صبحانه و … را در منزل تهیه نمایید و از طعم بی نظیر این خوراکی ها در وعده صبحانه تان بهره مند شوید.

طرز تهیه گبوله در منزل

مواد لازم

  • آرد گندم یا جو : یک لیوان
  • گل بابونه خشک شده : یک استکان
  • زردچوبه : دو قاشق غذاخوری
  • آب : دو تا چهار لیوان
  • شکر : 1.5 استکان
  • روغن : یک تا دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه گبوله خوشمزه و خوش طعم در منزل

برای تهیه گبوله ابتدا آرد را درون تابه ای مناسب بریزید سپس آرد را روی حرارت ملایم شعله گاز تفت دهید تا مقداری طلایی رنگ شود. بعد از اینکه آرد خنک شد آن را درون آب سرد حل نمایید و زردچوبه و گل بابونه را به آرد بیفزایید و مواد را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.

در این مرحله از دستور تهیه گبوله مخلوط آرد را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید و به صورت مرتب مواد را هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند. بعد از اینکه مخلوط آرد گرم شد روغن و شکر را به آن بیفزایید و به صورت مرتب مخلوط مواد را هم بزنید.

بعد از اینکه مخلوط مواد قوام گرفت و مقداری سفت شد آن را از روی حرارت گاز بردارید. توجه داشته باشید که در این مرحله گبوله آماده می باشد و شما می توانید آن را به صورت سرد یا گرم میل نمایید و با توجه به ذائقه تان مقداری شکر به آن بیفزایید.

دستور تهیه گبوله در خانه

نکات طلایی برای تهیه گبوله

1.برای تهیه گبوله می توانید از آرد گندم یا جو سبوس دار استفاده نمایید تا فیبر غذایی آن بیشتر شود.

2. در صورت تمایل می توانید مقداری خلال بادام و گردو و پودر کاکائو به گبوله بیفزایید.

3. گبوله دارای ارزش غذایی زیادی است به همین دلیل از انواع صبحانه های پرطرفدار به شمار می رود.

4. گبوله را می توانید در وعده غذایی خود با نان تازه میل کنید.

5. برای تهیه این صبحانه مقوی بهتر است آرد را به خوبی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

6. گل بابونه طعمی بی نظیر به گبوله می بخشد و علاوه بر این دارای خواص زیادی می باشد.

7. توجه داشته باشید که گبوله نباید بیش از حد سفت شود و بعد از اینکه به غلظت مناسبی رسید باید آن را از روی حرارت گاز بردارید.

8. گبوله را در روزهای سرد سال بهتر است به صورت گرم سرو کنید و در روزهای تابستانی و گرم اجازه دهید تا این صبحانه خوش طعم مقداری سرد شود سپس آن را میل کنید.

مراحل تهیه گبوله خوشمزه

در این بخش از آشپزی مجله آرگا با دستور تهیه گبوله صبحانه مقوی و خوش طعم آشنا شدید که امیدواریم با توجه به نکات و مراحل ذکر شده بتوانید این نوع صبحانه را در منزل به راحتی تهیه نمایید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان