ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه تباهگ غذای لذیذ و محبوب مردمان بلوچ

در این مطلب شما را با طرز تهیه تباهگ آشنا می کنیم و ساده ترین روشی که می توانید این غذا را در خانه تهیه کنید را بیان می کنیم.

طرز تهیه تباهگ غذای لذیذ و محبوب مردمان بلوچ

تباهگ یکی از اصلی ترین غذاهای مربوط به سیستان و بلوچستان می باشد. این غذا قدمتی بسیار زیاد دارد و طرز تهیه آن بسیار ساده است و می توانید به راحتی این غذا را تهیه کرده و برای مهمانی ها از آن استفاده کنید. در مطالب قبلی دستور تهیه خورش عدس و مرغ مسخن را بیان کردیم و در ادامه قصد داریم طرز تهیه تباهگ را برایتان بررسی کنیم و آن را به شما آموزش دهیم.

دستور تهیه تباهگ

  •  تصفیه آب خانگی آکواجوی
  •  بلیط کیش

تباهگ در واقع روشی است که می توان با استفاده از آن نگهداری از گوشت را بدون یخچال فراهم کرد. در قدیم از این روش برای نگهداری از گوشت استفاده می شده است و اکنون نیز می توانید از این روش برای نگهداری و ماندگاری بیشتر گوشت ها استفاده کنید. این غذای بسیار خوشمزه تاکنون توانسته است جایگاه خود را در میان مردم بلوچ حفظ کند و فواید بسیار زیادی برای بدن دارد.

مواد لازم

  • گوشت تباهگ
  • روغن به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه تباهگ لذیذ و عالی

ابتدا باید گوشت را به همراه نمک و فلفل در قابلمه ای قرار داده و مقداری آب بریزید تا بجوش بیاید و گوشت به خوبی پخته شود. یادتان باشد که تا زمان نرم شدن گوشت ها باید صبر کنید و بعد از آن می توانید گوشت ها را در صافی بریزید و از روی حرارت بردارید.

روغن را به میزان لازم درون قابلمه بریزید و بعد از این که داغ شد می توانید گوشت را به درون آن اضافه کنید. منتظر بمانید تا گوشت ها تفت بخورند. بعد از این که رنگ گوشت ها تغییر کرد می توانید آن را به همراه برنج سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

پختن گوشت به روش بلوچی

نکات طلایی تهیه تباهنگ

  • برخی از افراد اعتقاد دارند که سرخ کردن گوشت می تواند طعم و مزه آن را از بین ببرد بنابراین بعد از این که گوشت ها نرم شد آن ها را به برنج اضافه می کنند تا بتوانند این غذا را با همان طعم و مزه اصلی خودش میل کنند.
  • برای مقوی شدن غذا شما می توانید برنج را با استفاده از آب گوشت باقی مانده بپزید.
  • برای این که در منزل این غذا را تهیه کنید می توانید گوشت ها را به صورت ورقه ای برش زده و با دانه های انار چرخ کنید و این مواد را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا خشک شوند و بتوانید از آن ها به مدت بیش تری استفاده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان