طرز تهیه ادویه مخصوص ماهی

ماهی یکی از مغذی ترین مواد غذایی است که ترفند مهم در پخت آن از بین بردن بوی زهم و گرفتن سردی آن است. در ادامه به ادویه هایی اشاره می‌شود که هم بوی زهم ماهی و مرغ را می گیرد و هم طبع آن‌ها را معتدل می کند

طرز تهیه ادویه مخصوص ماهی
همیشه ماهی جزو غذاهایی بوده است  که متخصصان تغذیه به خوردن آن سفارش می کنند اما در طب سنتی به این نکته اشاره شده است که طبع ماهی سرد است و باید در کنار آن از مصلحاتی استفاده کرد تا سردی آن کمتر شود . در ادامه به ادویه هایی اشاره می‌شود که هم بوی زهم ماهی و مرغ  را می گیرد و هم طبع آن‌ها را معتدل می کند.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ادویه مخصوص پلو

 ادویه لازم برای تهیه ادویه مخصوص ماهی

برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر است.

پودر تخم گشنیز: این ادویه طعم بسیار خوبی به ماهی می دهد.

پودر سیر و پیاز: در صورت دسترسی نداشتن به این ادویه  می توانید از سیر و پیاز تازه استفاده کنید.

فلفل سیاه: فلفل سیاه علاوه بر خوشمزگی غذاها سبب از بین رفتن بوی بد آن ها می شود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پودر پیاز خانگی


طرز تهیه ادویه مخصوص ماهی

پودر سیر: 2 قاشق سوپ‌ خوری

فلفل سیاه: یک قاشق سوپ‌خوری

فلفل قرمز: 6 عدد

تخم گشنیز: 2 قاشق سوپ‌خوری

زردچوبه: 2 قاشق سوپ‌خوری

زیره سبز: یک قاشق سوپ‌خوری

همه مواد را به صورت پودر با هم مخلوط و در ظرفی در دار در مکانی خنک و خشک و تاریک نگهداری کنید.

 بیشتربخوانید:

چگونه پودر سوخاری خانگی درست کنیم ؟

 

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان