علت رایج کوری و از بین رفتن بینایی در میان کودکان و بزرگسالان
کوری نتیجه کم بینایی یا اختلال بینایی است که یک چشم یا دو چشم را درگیر می کند. این اختلال بینایی با عینک و لنز درست نمی شود. کوری معمولاً در سال 50 و بالاتر اتفاق می افتد. کم بینایی ممکن است یک دفعه یا تدریجی اتفاق بیافتد. این کوری یا کم بینایی علل مختلفی دارد که در این مقاله به آن می پردازیم.
9 علت اصلی کوری در سنین مختلف
1. آب مروارید : آب مروارید یکی از علل کوری در سن بالا است که نشانه هایی دارد مثل:تاری دید، شب کوری و دوبینی
2. دژنراسیون ماکولا یا همان تباهی لکه زرد : این بیماری معمولاً در سن 60 سال و بالاتر اتفاق می افتد و بینایی مرکزی را از بین می برد و روی خواندن و نوشتن و رانندگی تاثیر می گذارد.
علت کوری و بیماری های خطرناک چشم
3. آب سیاه : آب سیاه روی عصب چشم تاثیر می گذارد و منجر به کوری می شود. این اتفاق وقتی میافتد که فشار مایع داخل چشم آهسته بالا می رود و به عصب چشم آسیب می زند.
4. رتینوپاتی دیابت : دیابت در نوجوانی روی شبکیه چشم تاثیر می گذارد و منجر به کوری می شود. در سنین نوجوانی ابتدا باعث کم بینایی و بعد کوری می شود.
5. بیماری عفونی : این نوع بیماری عفونی با کوری همراه است و این بیماری می تواند از مادر به جنین منتقل شود. از این رو باید اقداماتی برای جلوگیری انجام شود.
6. چشم درد نئوناتوروم : هنگام زایمان باکتری های عفونی مادر وارد چشم نوزاد می شود و باعث چشم درد نئوناتوروم میشود.
7. عصب چشم هیپوپلاستی و عصب چشم کم بنیه: اولی ارثی و بعد از تولد اتفاق می افتد و در نتیجه از دست دادن خون است و دومی در نتیجه کمبود اعصاب چشم در دراز مدت اتفاق می افتد.
8. نزدیک بینی : نزدیک بینی با عینک رفع می شود اما در بعضی مواقع با عینک رفع نمی شود که ممکن است آب مروارید داشته باشد و یا شبکیه چشم مشکل داشته باشد.
9. پاره شدن شبکیه : در سنین بالا یا بر اثر ژنتیک ممکن است شبکیه پاره شود که منجر به نابینایی می شود.
علت اصلی کوری کودکان و بزرگسالان