ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آبگوشت کدو حلوایی با دستور پخت اصیل ایرانی

طرز تهیه آبگوشت کدو حلوایی بسیار ساده است. شما می توانید در این بخش از آرگا با طرز تهیه این آبگوشت خوشمزه و خانگی آشنا شوید. این غذا مخصوص بوده و یک نوع خوراک است.

طرز تهیه آبگوشت کدو حلوایی با دستور پخت اصیل ایرانی

آبگوشت یک غذای مقوی و اصیل ایرانی است. غذایی که امروزه انواع مختلفی داشته و با ترکیبی از مواد غذایی متنوع تهیه می شود. شما علاقه مندان می توانید در این بخش با مراحل پخت ساده و طرز تهیه آبگوشت کدو حلوایی آشنا شوید.

برای داشتن انواعی از آبگوشت های خانگی متنوع و جدید می توانید در آرگا همراه ما باشید. در این مجله با طرز تهیه آبگوشت ترکی و آبگوشت بختیاری آشنا می شوید. این نوع آبگوشت ها طعم فوق العاده ای دارند.

مواد اولیه:

  • کدو حلوایی: 1 کیلوگرم
  • پیاز خرد شده: 1 عدد
  • گوشت گوسفندی: 1 کیلوگرم
  • سیر له شده:  2 حبه
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپ خوری
  • زنجبیل: 1 قاشق چای خوری
  • پودر زیره: 1 قاشق چای خوری
  • گوجه فرنگی: 4 عدد
  • رزماری: 3 عدد
  • پودر تخم گشنیز: 1/4 قاشق چای خوری
  • فلفل و نمک و روغن: به میزان لازم
  • هویج خرد شده: 2 عدد

طرز تهیه آبگوشت کدو حلوایی

طرز تهیه آبگوشت کدو حلوایی:

برای داشتن این آبگوشت خوشمزه باید ابتدا گوشت را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید. کدو حلوایی را پوست کنده و به شکل مکعبی خرد نمایید. اندازه گوشت و کدو حلوایی بستگی به سلیقه شما دارد. درون یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت مقداری پیاز و سیر نگینی شده را تفت دهید.

مواد اولیه آبگوشت کدو حلوایی

بعد از اینکه پیاز طلایی شد، گوشت را به هماره مقداری زنجبیل ریخته و تفت دهید. بعد از تغییر رنگ دادن گوشت باید مقداری پودر زیره و تخم گشنیز نیز اضافه کنید. مواد را مجدد تفت داده تا بوی زیره بلند شود. بعد از چند دقیقه گوجه فرنگی های رنده شده را به همراه مقداری آب درون قابلمه بریزید.

زیر حرارت را زیاد کرده و بعد از جوشیدن آب زیر حرارت را کم کنید. زمان دهید تا گوشت گوسفند به خوبی پخته شود. بعد از 45 دقیقه رب گوجه فرنگی را کمی تفت داده و به قابلمه اضافه نمایید. بعد از حل شدن رب گوجه فرنگی باید هویج، کدو حلوایی و گوجه نگینی شده را به غذا اضافه کنید.

 آبگوشت کدو حلوایی خانگی

در این مرحله از طرز تهیه آبگوشت کدو حلوایی باید رزماری را به قابلمه اضافه نمایید. مقداری فلفل و نمک نیز به مواد اضافه کرده و دوباره درب قابلمه را گذاشته و کمی به آن حرارت دهید. بعد از پخت کامل گوشت و به غلظت رسیدن مواد خوراک شما آماده بوده و می توانید در ظرف مناسب خود سرو کنید.

این غذا را می توانید در کنار نان سنگک و مقداری سبزی نیز سرو نمایید. در صورتی که می خواهید؛ غذای شما طعم بهتری داشته باشد، می توانید میزان نمک و فلفل را در غذای خود تغییر دهید.

دمنوش گیاهی سریع‌ترین راه برای لاغری شکم و پهلو تا عید

‎ نوشیدن یک فنجان دمنوش و چای گیاهی در روز به شما کمک خواهد کرد تا وزن خود را به میزان دلخواهتون پایین بیاورید. دمنوش‌های گیاهی علاوه بر سم‌زدایی و فوایدی که برای بدن دارند، سریع‌ترین روش لاغری و چربی‌سوزی هم هستند و شما در مدت زمان کم، صاحب تناسب اندام شگفت‌انگیزی خواهید شد. برای شرکت در چالش 12 کیلو لاغری با دمنوش گیاهی تا عید، همین الان میتونین مشاوره رایگان بگیرین.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان