طرز تهیه اشکنه بلغور شیر غذای خوشمزه و سنتی ایرانی

اشکنه بلغور شیر، نام یک غذای سنتی ایرانی است که با شنیدن نام اشکنه ممکن از انتخاب آن دلسرد شوید، اما بلغور شیر که در ادامه آن می آید ترکیبات اصلی این غذا هستند که احتمالا برای شما لذتبخش و اشتهابرانگیز هستند. قطعا هم چنین است؛ پیشنهاد می کنیم برای یکبار هم شده آن را امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه اشکنه بلغور شیر را آموزش می دهیم.

طرز تهیه اشکنه بلغور شیر غذای خوشمزه و سنتی ایرانی

اشکنه از جمله غذاهای خوش طعم و سنتی ایرانی می باشد که جای خالی یا به بیانی حضور کمرنگ آن در برنامه غذایی این روزها حسابی احساس می شود. در تمامی اشکنه ها اعم از اشکنه تخم مرغ، اشکنه پیاز، اشکنه کشک، اشکنه ماست،  در مواد لازم آن گوشت به کار نمی رود. اشکنه ها به طور کلی پس از تهیه شدن همراه نان تریت شده و سرو می گردد. در این مطلب آموزش آشپزی طرز تهیه اشکنه بلغور شیر را آموزش می دهیم.

اشکنه بلغور شیر به دلیل دارا بودت ترکیباتی همچون شیر و بلغور هم خوش طعم بوده و هم از نظر خواص غذایی و مقوی بودن ارزشمند است. با توجه به اینکه غذاها امروزه فست فودی و آماده و بسته بندی شده است، چه خوب است با تهیه غذاهای خانگی علاوه بر احیای فرهنگ غذایی سنتی ایرانی به سلامتی و پرانرژی بودن عزیزانمان کمک کنیم. در ادامه مراحل دستور پخت اشکنه شیر بلغور را با شما به اشتراک می گذاریم.

رسپی اشکنه بلغور شیر خوش طعم

مواد لازم

  • 1 عدد پیاز
  • 3 – 5 قاشق غ خ بلغور شیر
  • 1 قاشق م خ گردو (خرد کرده)
  • 1 قاشق غ خ نعنا خشک
  • اندازه نیاز زردچوبه
  • اندازه نیاز فلفل و نمک

آموزش طرز تهیه اشکنه شیر بلغور در منزل

در مرحله اول باید بلغور شیر را تهیه کنید. برای این منظور کمی گندم نیمه پخته را آس دستی (آستاس) می نمایند. بلغور همان گندم خرد گردیده است که درون شیر می ریزند و بر روی حرارت قرار می دهند تا بجوشد. کمی زردچوبه نیز به آن افزوده و پس از پخته گردیدن داخل یک سینی بزرگ می ریزند و جلوی نور خورشید قرار می دهند تا خشک گردد.

حالا در مرحله بعد نوبت به تهیه خود اشکنه می رسد، یک عدد پیاز را خلالی شکل خرد نمایید، درون تابه ای کمی روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب و داغ شود. سپس مقداری زردچوبه به پیاز افزوده و تفت بدهید تا بوی زردچوبه پخش گردد. بعد هنوز پیاز کاملا تفت داده نشده، مقداری نعنا خشک به آن بیفزایید و مقداری تفت بدهید؛ حواستان به نسوختن آن باشد. بلغور شیر را با 1 پیمانه آب بر روی نعنا و پیاز داغ ریخته و پس از جوشیدن آب، فلفل و نمک اضافه کرده و بعد از اینکه چند جوش زد، گردو خرد شده را به آن بیفزایید.

در نهایت شعله را کم کنید و در این حالت پشت سر هم غذا را به هم بزنید تا قوام گرفته و آماده شود. سپس شعله زیر آن را قطع کرده و به درون کاسه ها بکشید و در آن نان تریت نمایید و میل نمایید. همراه آن می توانید از سبزیجات و پیاز بهره ببرید. نکته اینکه میزان غلظت آن بسته به سلیقه شما دارد.

مراحل پخت اشکنه بلغور شیر در منزل

اشکنه بلغور شیر به دلیل ارزش غذایی و سالم و البته خوشمزه بودن انتخاب خوبی برای وعده های غذایی ناهار و شام محسوب می شود که می توانید با استفاده از رسپی آموزش داده شده در همین مطلب به ساده ترین شکل و در کمترین زمان تهیه نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان