ماهان شبکه ایرانیان

همتی تاکید کرد

نمی‌گذاریم تصمیمات عجولانه دوباره صنعت بیمه را دچار تنش کند

رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اینکه ما در تلاشیم در شرایط آرام تصمیمات بهینه بگیریم و نگذاریم تصمیمات عجولانه دوباره صنعت بیمه را دچار تنش کند گفت : اما باید به این نکته هم توجه داشت که اگر در شرایط ایده آل قرار داشتیم، میتوانستیم بهتر عمل کنیم اما صنعت بیمه هم متاثر از شرایط محیطی اقتصادی کشور است.

نمی‌گذاریم تصمیمات عجولانه دوباره صنعت بیمه را دچار تنش کند

به گزارش ایسنا، عبدالناصر همتی در دومین نشست هم اندیشی با مدیران ارشد صنعت بیمه از زحمات 46 ساله فعالان صنعت بیمه و بنیانگذاران بیمه مرکزی تقدیر کرد و گفت: صنعت بیمه در این مدت پیشرفت‌های خوبی داشته و الان نسبت به سایر بازارهای مالی در وضعیت خوبی قرار دارد. شاید بیمه مرکزی و شورایعالی بیمه هنوز از تمام ظرفیت های خود استفاده نکرده‌اند، اما ساماندهی بازار بیمه درطول 46سال گذشته بتدریج اهمیت این نهاد مهم حاکمیتی را آشکار ساخت و امروز نقش مهمی درصنعت بیمه ایفا می کند.  

رئیس کل بیمه مرکزی افزود: ما باید شرایط را به سمتی ببریم که هر سه بعد وظایف حاکمیتی یعنی حمایت، هدایت و نظارت را اجرا کنیم چرا که من به آینده صنعت بیمه اعتماد دارم و با مدیران خوبی که دارد ایمان دارم در کوتاهترین زمان ممکن به وضعیت مطلوب میرسد کما اینکه پرداخت خسارت حوادث متعدد اخیر خود نشانگر توانایی صنعت بیمه بود.

همتی با اشاره به  لزوم تعریف صحیح از نقش‌های ارکان صنعت بیمه گفت: بیمه مرکزی با تصویب آیین نامه حاکمیت شرکتی سعی در اجرای خود کنترلی در شرکت های بیمه را دارد و میخواهد از رعایت حقوق ذینفعان خصوصا بیمه گذاران وسهامداران جزء مطمئن باشد و تمایلی به دخالت در امور شرکت ها ندارد و سندیکای بیمه گران و انجمن حرفه ای صنعت بیمه می توانند  با دفاع از حوزه صنفی خود وکنترل های لازم وتقویت رقابت سازنده وغیر مکارانه در این حوزه به ما کمک کنند، اما طبق قانون نظارت حاکمیتی فقط بر عهده بیمه مرکزی است و قابل واگذاری نیست.

وی خاطر نشان کرد: با علم به شرایط اقتصادی موجود و مشکلات شرکت‌های بیمه، تمام قد از آنها دفاع و حمایت میکنم، اما اعضای هیات مدیره شرکت‌های بیمه نیز باید حساسیت بیشتری داشته باشند و باتوجه به منافع شرکت تصمیم گیری کنند و مدیران شرکت را از ارائه نرخ های غیر فنی منع کنند.  

همتی در ادامه گفت:ترکیب پرتفوی مناسب، اطمینان از کفایت ذخایر، تعادل میان سرمایه شرکت با حق بیمه صادره وحق بیمه نگهداری شده و اجرای حاکمیت شرکتی باید در شرکت های بیمه رعایت شود که بیمه مرکزی به طور جد بر آن نظارت می کند.  

رئیس کل بیمه مرکزی در پایان از شرکت‌های بیمه خواست، همچون سال گذشته در توسعه بیمه‌های عمر فعال باشند تا بتوانیم درچارچوب برنامه ششم پیش برویم همچنین جدا سازی حسابهای بیمه های عمر وغیرعمر مورد تاکید جدی ما است. ‌

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان