به گزارش خبرآنلاین، دکتر فریبا شیروانی، متخصص عفونی اطفال و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی با تاکید بر اینکه معمولا وقتی مسمومیت بدنبال مصرف مواد غذایی کنسروی آلوده اتفاق میافتد با علایمی از جمله اسهال و استفراغ و بعد از چند ساعت علایم فلج همراه خواهد بود، میافزاید: به همین دلیل توصیه میشود تمام کنسروها 20دقیقه قبل از مصرف جوشانده شود. فرد به دنبال مسمومیت با بوتولیسم ممکن است تاری دید و عدم توانایی در بلع پیدا کند و بتدریج دچار علایم فلج شود و نتواند نفس بکشد.
او ادامه میدهد: در صورت بروز اولیه علایم باید بیمار را هر چه زودتر به مرکز درمانی ارجاع داد تا از ضد سم برای نجات وی استفاده شود. برای تشخیص این بیماری تستهای خاصی وجود دارد.