برای اینکه چاشنی های متنوع و طعم دهنده برای غذاهای خود داشته باشید، در این بخش میتوانید با طرز تهیه پودر انبه همراه ما باشید. شما در ادامه نحوه آماده کردن این چاشنی مخصوص را مطالعه می کنید.
پودر انبه دست ساز:
این پودر یک طعم دهنده مخصوص بوده که می توانید برای انواع خورش و حتی دسر و کیک های خود از آن استفاده کنید. شما می توانید با نحوه تهیه انواعی دیگر از چاشنی مثل چاشنی سیر آشنا شوید.
مواد اولیه:
- انبه رسیده: 1 عدد
- نمک: 1 نصف قاشق چای خوری
- هل: نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه پودر انبه:
طعم این پودر بسیار فوق العاده بوده و عطر عالی دارد. شما می توانید پودر را در کنار انواع غذا سالادهای خود داشته باشید. برای این پودر نیاز به مقداری انبه رسیده و سالم دارید.
انبه های مرغوب و رسیده را ابتدا بشورید و خشک کنید. انبه را پوست کنده و دانه های آن را به خوبی جدا کنید. در ادامه باید عمه را به قطعات ریزتری تقسیم کرده تا در زمان خشک شدن راحت ترین کار انجام شود.
در ادامه نوبت به خشک کردن انبه می رسد. شما می توانید به روش های مختلفی این کار را انجام دهید. به عنوان مثال: انبه را درون سینی قرار داده روی حرارت بخاری بگذارید تا یک تا دو روز خشک شود. در ادامه انبههای خشک شده را درون خردکن و آسیاب ریخته تا به خوبی پودر شود.
روش های دیگری که برای خشک کردن انبر وجود دارد، استفاده از فر می باشد. شما می توانید انبه را درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار داده تا به خوبی خشک شود. این کار را باید چند بار انجام دهید تا به خوبی آب انبه ها گرفته شده و خشک شود.
روش دیگر که برای خشک کردن انبه می توانید از آن استفاده کنید. قرار دادن در هوای مستقیم می باشد. در این روش انبه را درون سینی و در هوای آزاد زیر نور خورشید قرار داده تا چند روز بعد به خوبی خشک شده و هیچ آبی درون آن وجود نداشته باشد.
خشک کردن کامل انبه شاید کمی زمانبر باشد. شما باید با صبر و حوصله بیشتری این کار را انجام دهید. استفاده از دستگاه های خشک کن میوه نیز می تواند روش موثر دیگری باشد. نکته مهم این است که در آماده کردن این پودر باید توجه داشته باشید. ابتدا انبه به خوبی خشک شود.
در ترکیب این پودر می توانید از مقداری پودر هل و نمک نیز استفاده کنید. اگر این پودر را برای دسر و کیک ها استفاده می کنید، می توانید نمک را در آن حذف کنید.
شما حتی می توانید از این پودر برای مزه دار کردن مرغ ماهی استفاده نمایید. ترکیب این پودر درون برخی خورشت ها می تواند یک طعم و عطر فوق العاده به آن بدهد. برای افزودن این پودر در خورشت ها باید آن را با فلفل تند ترکیب و میکس کنید. همچنین باید با نمک و فلفل آن را آسیاب نمایید.