شلوارهای جین، پارچه ای و حتی ساپلکس های ورزشی ممکن است دچار زانو انداختن شود که علاوه بر خراب کردن ظاهر شلوارها، باعث می شود فرد احساس بی قواره بودن داشته باشد. از این رو، اگر شما نیز با این مشکل شلوارها مواجهه شده اید بهتر است تا پایان مطلب روش جلوگیری از زانو انداختن شلوار همراه ما باشید.
دو عاملی در بروز زانو انداختن شلوارها دخالت دارند قسمت زانو به دلیل خم شدن پا در زمان راه رفتن، نشستن و فعالیت های دیگر در معرض سایش و فشار می باشد، که این نوع سایش منجر به نازک شدن الیاف پارچه و در نتیجه پارگی یا تغییر رنگ می شود. و یا برخی از پارچه ها مخصوصاً پارچه های نازک و کم کیفیت به دلیل اینکه خاصیت کشسانی کمی دارند در نتیجه پارچه در ناحیه زانو دچار چروکیدگی و ساییدگی می شود.
راهکارهای پیشگیری از زانو انداختن شلوار
با کمک یک سری ترفند ها می توانید از بروز زانو انداختن شلوارها جلوگیری نمایید، که در ادامه مطلب چند راهکار موثر را در اختیارتان گذاشته ایم.
توجه به جنس پارچه
در زمان خرید شلوار توجه به جنس پارچه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که برای شلوار جین پارچه های ضخیم و با کیفیت تر و برای شلوار پارچه ای، پارچه های تافته یا کتان گزینه مناسبی است. زیرا، در برابر سایش از مقاومت بالایی برخوردار هستند و دیرتر دچار زانو افتادگی می شوند.
کشسانی پارچه
باید شلوارهایی را انتخاب کنید که پارچه آن ها خاصیت کشسانی داشته باشد. این خاصیت باعث کش آمدن پارچه در ناحیه زانو می شود و در نتیجه دچار ساییدگی و چروکیدگی نمی شود.
مدل شلوار
انتخاب مدل شلوارهای راسته و کمی گشاد به نسبت مدل های تنگ و جذب دیرتر زانو می اندازند. زیرا، فشار کمتری روی ناحیه زانو می باشد.
نگهداری از شلوار به روش درست
از شستن زیاد شلوار خصوصاً شلوار جین باید خودداری نمایید. زیرا، شستن زیاد منجر به از بین رفتن الیاف و کاهش مقاومت پارچه در برابر سایش می شود و بهتر است با آب سرد و به صورت دستی بشویید و همچنین، آن را به صورت اصولی اتو بکشید که درجه حرارت پایین مناسب شلوارهای جین است و در صورتی که متوجه پارگی یا ساییدگی ریز در ناحیه زانو شدید به موقع آن را تعمیر نمایید.
عادت های رفتاری
نحوه نشستن نقش مهمی در پیشگیری از زانو انداختن شلوار دارد. از این رو، از نشستن های که به ناحیه زانو فشار زیادی وارد می کند مانند چهار زانو نشستم پرهیز کنید. زیرا، منجر به چروکیدگی و ساییدگی پارچه در زانو می شود و همچنین، به منظور انجام فعالیت های ورزشی که با زانو زدن همراه است استفاده از زانو بند گزینه مناسبی است و سبب جلوگیری از ساییدگی مستقیم زانو می شود.
بررسی ترفند های حرفه ای برای رفع زانو انداختن شلوارها
امکان دارد علاوه بر اینکه نکات بالا را به منظور پیشگیری از زانو انداختن شلوار رعایت نمایید باز هم با این مشکل زانو زدن شلوارها مواجهه شوید. که در ادامه مطلب چند ترفند به منظور احیای شلوار زانو در اختیارتان خواهیم گذاشت.
استفاده از اتو بخار
بخار اتو می توانید منجر به باز شدن الیاف پارچه در ناحیه زانو و رفع چروکیدگی آن شود. از این رو، اتو بخار را بر روی درجه حرارت متوسط تنظیم کرده و به طور مستقیم از بخار آن بر روی ناحیه زانو اعمال نمایید.
استفاده از محلول سرکه
سرکه سفید به دلیل داشتن خواص اسیدی باعث نرم شدن شدن الیاف پارچه و از بین رفتن چروکیدگی آن می شود. بنابراین، یک محلول که یک قسمت سرکه سفید و دو قسمت آب باشد را تهیه نمایید و پارچه تمیز را به این محلول آغشته کرده و بر روی ناحیه زانو اعمال کنید و بعد از چند دقیقه با آب سرد بشویید.
استفاده از نخ و سوزن
در صورتی که ساییدگی یا پارگی در ناحیه زانو جزیی باشد می توانید با نخ همرنگ شلوار آن را ترمیم کنید که اینکار را با دقت و ظرافت انجام دهید.
نکته: پیش از استفاده از هر یک از روش هایی که در بالا با آن ها آشنا شدید ابتدا روی قسمت کوچکی از پارچه امتحان کرده تا از عدم آسیب به بافت پارچه اطمینان حاصل نمایید.
شما همراهان عزیز در صورت تمایل می توانید با کلیک مراقبت از کفش چرم و شستن پالتو می توانید با ترفندهای دیگر آشنا شوید.