ماهان شبکه ایرانیان

روزانه ۸۰۰هزار تردد در قزوین ثبت می‌شود

سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌های قزوین گفت: روزانه ۸۰۰هزار تردد در مسیرهای استان قزوین ثبت می شود که نشان دهنده اهمیت این مسیرها در حمل‌ونقل کشور است.

روزانه 800هزار تردد در قزوین ثبت می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «علیرضا معیری‌پور» سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جادهای قزوین درنشست خبری مدیران کل شورای هماهنگی امور راه و شهرسازی استان گفت: در سال جاری با کمبود شدید اعتبارات مواجه بودیم؛ هرچند تخصیص 75درصدی برای اعتبارات ملی پیش‌بینی شده بود، اما تنها 13درصد آن محقق شد که این مسأله اجرای برنامه‌ها را با دشواری مواجه کرد.

وی بیان کرد: روزانه 800هزار تردد در مسیرهای استان قزوین ثبت شده و مجموعاً 140 میلیون تردد از ابتدای سال جاری تاکنون صورت گرفته که نشان دهنده اهمیت این مسیرها در حمل‌ونقل کشور است.

معیری پور هزینه نگهداری سالانه جاده‌ها را در سطح جهانی معادل 5درصد ارزش زیرساخت راه دانسته و افزود: امسال برای نگهداری راه‌های استان قزوین 700 میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و تنها 33 میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی اختصاص یافته و این در حالی است که این مبالغ هنوز فاصله قابل‌توجهی با استاندارد واعتبارات مورد نیاز دارند.

بارگیری 11 میلیون و 700 هزار تُن کالا 

این مسئول قزوین را یکی از کریدورهای اصلی ترانزیتی کشور دانست و افزود: از آغاز سال جاری تاکنون، 11 میلیون و 700 هزار تُن کالا در استان بارگیری شده و بیش از 806 هزار بارنامه به ثبت رسیده است.

معیری‌پور با اشاره به دیگر اقدامات گفت: 310 هزار تُن آسفالت برای روکش جاده‌های اصلی و آزادراهی و 124هزار تُن  برای راههای روستایی مورد استفاده قرار گرفته است.

سرپرست حمل‌ونقل جادهای قزوین عنوان کرد: 2هزار و500 کیلومتر خط کشی در سال جاری داریم ولی عمر مفید خط کشی در تمام دنیا 9ماه است  به همین دلیل هر 9ماه باید این خط کشی ها تمدید شود.

سرپرست اداره کل راهداری استان به فرسودگی 270دستگاه ماشین‌آلات راهداری استان با میانگین عمر بیش از 22سال اشاره کردو افزود: در شرایط جوی خاص، اولویت ما عادی‌سازی تردد ابتدا در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها و سپس مسیرهای روستایی خواهد بود.

معیری پور افزود: سال گذشته 25نقطه حادثه‌خیز شناسایی شد که تاکنون 11مورد آن برطرف شده و 3 نقطه دیگر نیز تا پایان امسال اصلاح خواهد شد.

ذخیره‌سازی 30 هزار تُن ماسه و نمک برای زمستان

معیری پور با اشاره به ذخیره‌سازی 30 هزار تُن ماسه و نمک برای زمستان بیان کرد: با نزدیک شدن به موج سرما و بارش‌های پیش‌رو، با توجه به تدابیر اتخاذشده برای مقابله با برف و کولاک در جاده‌ها، ضروری است که مردم نیز با گروه‌های راهداری و پلیس راه همکاری کنند.

این مسئول توصیه کرد: مردم از انجام سفرهای غیرضروری خودداری کرده و در صورت تردد در جاده‌ها، نکات ایمنی را رعایت کرده و تجهیزات زمستانی، بهویژه زنجیر چرخ، را حتماً همراه داشته باشند.

46

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان