شناسه : ۲۹۵۲۷۴۳ - یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۰۳
عراقچی: الان چه اتفاقی افتاده که آمریکاییها توقع دارند ما به آنها اعتماد کنیم؟
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اینکه بهلحاظ کارشناسی اصلا زمینهای برای مذاکرۀ عادلانه وجود ندارد، گفت: الان چه اتفاقی افتاده که آمریکاییها توقع دارند ما به آنها اعتماد کنیم؟
به گزارش خبرآنلاین، سید عباس عراقچی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در ارتباط با موضوع مذاکره با آمریکا و اظهارات مقامات کاخ سفید در این زمینه گفت: ما قبلاً بیش از دو سال با آنها مذاکره کردیم، با حسن نیت مذاکره کردیم ، با حسن نیت توافق کردیم و با حسن نیت تعهدات خود را اجرا کردیم، ولی چه اتفاقی افتاد؟ آنها بودند که تعهداتشان را به درستی عمل نکردند و در نهایت از توافق خارج شدند.
به گزارش ایسنا، این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: بنابراین الان چه اتفاقی افتاده که توقع دارند که ما به آنها اعتماد کنیم و توقع دارند که با آنها مجدداً مذاکره کنیم؟ اتفاق جدید این است که که آنها به دنبال این هستند که فشار بیشتری را هم به ایران تحمیل کنند.
وزیر خارجه افزود: به لحاظ کارشناسی اصلاً زمینه برای مذاکره عادلانه وجود ندارد مگر اینکه ملت ایران با «مقاومت حداکثری» در برابر «فشار حداکثری» آنها مثل دفعات گذشته تحریم کنندگان را از تحریمهای خودشان ناامید کنند.
310310