ماهان شبکه ایرانیان

پزشکیان با وزرای خود رودربایستی دارد؟

منتقدان و فعالان سیاسی برخی از انتصابات سیدمحمد اتابک، وزیر صمت مانند علی خطیبی به‌عنوان مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی (زیرمجموعه‌های ایمیدرو) را راهی برای تعامل با تندروها و تلاش برای راضی کردن آنها قلمداد کردند.

پزشکیان با وزرای خود رودربایستی دارد؟

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه هم‌میهن نوشت: جالب آنکه طی بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی 8 درصد، بگومگوی پزشکیان و اتابک درباره گرما و استفاده از چراغ‌های بسیار نمایشگاه مورد توجه بسیاری از رسانه‌ها قرار گرفت. پزشکیان به این موضوع اعتراض کرد و اتابک به جای عذرخواهی رودررویی با پزشکیان را انتخاب کرد.

آنجا بود که برخی از منتقدان در تحلیل رفتار اتابک به نوعی اعلام کردند؛ «آقای وزیر می‌داند که پزشکیان حتی اینقدر اختیاری ندارد که بتواند وزیر خود را عزل کند.» رئیس‌جمهور حتی در برخورد با عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو هم نتوانست مردم را راضی کند و تنها به عذرخواهی از مردم بسنده کرده و از اشتباه محاسباتی آقای وزیر خبر داد. وزیری که میراث دولت ابراهیم رئیسی است و انتقادات بسیاری بر عملکرد او در ناترازی‌ها و قطع برق وجود دارد. 

محاسبات او به‌گونه‌‎ای بود که برق تهران یا همان پایتخت کشور ساعت‌ها قطع می‌شود و این امر بحث بین وزرای دولت را هم عیان کرد. از یک سو علی‌آبادی سعی می‌کرد این اتفاق را به گردن وزارت نفت بیندازد و پاک‌نژاد هم مقصر اتفاق را وزارت نیرو می‌دانست. تمام این اتفاقات شاید حاکی از آن است که پزشکیان هم با رودربایستی و تعارفات سیاسی پیش می‌رود و بر مبنای وفاق برخی از آنها را نگه داشته است.

23302

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان